LEGOLAND HOTEL KINGDOM ROOM

Här visar ”Dockan” stolt fram sitt Resort kort, Stolt så hon nästan spricker, hihi. Med ett RESORT-KORT kan du uppleva magin i både LEGOLAND, Lalandia och GIVSKUD ZOO. Ett tips om ni åker till Legoland är att köpa detta resort kort då ni kan uppleva alla nöjesparker som ligger med ganska avstånd.

IKingdom-rummen på Legoland fick vi ett kungligt mottagande, värdigt en kungafamilj med hov. Vad passar inte bättre för våran familj!

Hej Godingar!

Har ni någon gång besökt Legoland i Danmark? Vi har just kommit hem från en weekend på Legoland. OMG, vilken upplevelse för hela familjen! Här har det skrattas och njutits från 6 års ålder upp till 41 års older oavbrutet nästan! Jag har så himla mycket jag vill visa er från vår helg. Först ut så visar jag vårt rum 40, vilket var detta kungliga rum. Det var som att gå in i en tecknad film på något vis. Alla detaljer var noggrant utvalda och genomtänkta. Överallt i rummet blev man överraskad av små lego figurer i form av spindlar (vilket jag är livrädd) möss, kungakronan, uggla mm. Detta rummet var en spännande öventyr i sig. Jag måste nog ändå säja att bo på detta hotell och då helst med ett tema är nog ändå halva upplevelsen! Samt så var det mycket bekvämt att gå in och ut ur parken under dagen. Nära till sin tröja om det började blåsa kallt. Eftersom det finns en direkt utgång rakt ut i parken från hotellet så underlättade det toalett besök mm. På hotellet nyttjade vi också andra lekrum och restauranger som var klart värt att besöka när man är på Legoland!

Efter att vi hade checkat in på hotellet och undersökt vårt rum så var det dags att gå ut till Legoland parken! Nu hade vi tre hela dagar framför oss …………..

Nu skall jag göra lite mellis till mina flickor. Idag blir det pannkakor med hemma gjord jordgubbssylt.

Vi ses lite senare!

KRAM

från.gamla_2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *