Le Café i vårt kök

 Hemma i vårt kök i förmiddags. Där var både barn, kaniner och hundar välkommna tillvårt lilla Le Café som vi lekte. Det luktar bullbak i hela huset = Härligt. Vi har ätit nybakta kanelbullar med kall mjölk bla. Och det är nog det godaste som finns?!Ny bakta Cupcakes. Idag så var jag så inspirerad av små söta bakelser. Efter att ha varit på invigningen i helgen på Lev Vackert. Deras Cafe var så super mysigt så att jag och flickorna har bakat både bullar och Cupcakes här hemma.Till och med kaninen Cornelia var inbjuden på vårt  bullkalas.

Denna skylt köpte jag i fredags. Passar perfekt till vårt lilla Café, som vi lekte här hemma idag.

Mums, mums, mums ………….. Vilken skall jag välja?
Härliga Sköna Söndag!
Mår ni bra alla fina?
Skall jag berätta något helt galet för er.  Idag har det varit en skön och slappa dag med mycket bull & cupcakes bak med barnen. Jag har bara gått runt och  skrotat i mina myskläder. När jag går hemma och skrotar så betyder det att jag går och små städar och flyttar platts på några saker osv…. Alltså mår allmänt bra! 
Just nu så har det börjat att regna, så det blir nog att ta och krypa ner under filten och sätta på tv:n. Kanske så springer jag ner till Filmtime och hyr en skön film. Vädret inleder till en sådan kväll känns det som.
Jo, vet du vad. Jag avslutar här och springer ner till Filmtime på stubinen. Jag har ju inte hunnit mysa med Daddy i helgen. Så det blir en perfekt avslutning på en super bra helg!

Puss & Kram på Er alla sköna läsare!

9 thoughts on “Le Café i vårt kök

 1. ANNIXEN. says:

  Åh vad mysigt med bullbak och cupcakes, de ser goda ut! Hm, undrar om regnet är på väg till oss nu, vi har haft en strålande dag idag.

  Ha en mysig kväll!

 2. Inspiration i vitt says:

  Ååå vilka härliga bilder hos dig, du är suveränt duktig på att fota och din blogg är så inspirerande.
  Det var såå roligt att du/ni kom och jag hoppas att det blir fler ggr.Tack för ditt fina fina inlägg, jag blev såå glad över allt.
  Själv hann jag inte ta några bilder så jag lånade några från dig och hoppas att det gick bra.
  Jag har naturligt vis länkat till dig.
  Kramar i massor/INgela.

 3. Vita-hjärtan says:

  Jaaaa… ag tror minsann nybakta bullar och kall mjölk slår det mesta.. Lika gott nu som i barndomen.. 🙂 Underbara bilder du visar!
  Må väl! /Evelina

 4. Ida Susanne says:

  Takker deg for super fine ord inne hos meg.
  Ble så himla glad 🙂

  …Herlige bilder su viser her, elsker det sorte og hvite på bildelisten din.
  KULT!!

  Så moro at du vil følge meg videre!
  Gleder meg til å følge deg 🙂

  -Ida Susanne
  (sukkertøy for øyet)

 5. tjej says:

  Jätte fint hem och fina bilder. Jag lägger också hellre pengar på desigklassiker som håller i längden på så sett byter man inte ut möblerna lika ofta.Hellre få men noga utvalda möbler.

  Har själv beställt en vit Panton junior stol till min dotter. Nu när jag såg din längtar jag nu ännu mer 🙂

  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *