LDBK shoes

LDBK shoes

 

LDBK shoes

 

skk

 

 Snygga sneaker med flätad överdel. Bland de skönaste skor jag någon sin har haft på mig! Märket heter LDBK och dom finns att köpa här.

.

.

.

Godmorgon

 

I sommar skall jag vara snäll mot mina fötter. Under semestern brukar jag gå väldig mycket. Jag tycker att man ser bäst när man promenerar runt i nya städer och i naturen. Man missar så mycket om man cyklar eller åker bil. I somras så besökte vi b.la Falsterbo och Skanör. Vi gick så långt och glömde helt bort både tid och att jag hade nyinköpta Falsterbo-tofflan som är gjorda utav trä och skinn.  Så när mina fötter blödde utav skoskav och min rygg var öm, då bestämde jag mig för att nästa år så skall jag ha ett par riktigt bekväma skor till semestern.

.

Dessa skorna ovan är både lätta att sätta på och av. Eftersom det flätade materialet är elastiskt. Skosulan är tjock och har en bra mjukhet för ryggen. Skorna väger väldigt lite, så dom är lätta att går runt i. Detta är verkligen ett jätte bra tips till alla er som gillar bekväma skor. Dom finns i färgerna svarta eller vita. (Dom är sportigt snygga också).

.

.

skortaa

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

2 thoughts on “LDBK shoes

  1. Carola says:

    Tack, visst är dom! Det är bra att några skor som man kan lita på att man kan gå långt!:)

    Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *