Kultur & Porslinsfestival

127

 

 

 Tjingeling

 

 I helgen som var så åkte vi till Lidköping och deltog på kultur & porslinsfestivalen tillsammans med lite vänner. En del utav festivalen höll till på Rörstrand Center (där vi höll till) kan man fynda kända porslinsmärken till mycket bra priser. I en vacker oas till innergård kunde man testa på lite olika saker i de små vita uppsatta tälten som var utsatt lite här och där. Våra barn som var med på denna resa testade på att dreja bla. Vi vuxna njöt mer utav drycken och underhållning denna underbart varma sensommar kvällen:).

 

068

 

039

 

Kultur & Porslinsfestival

 

071

 

066

 

064

 

På scenen stod Stefan Andersson för musiken delar utav kvällen.

 

086

 

Kultur & Porslinsfestival

 

Här har ni våra fyra goa tjejer som testar på att dreja. Det var faktiskt inte första gången för någon utav dem, men det var roligt ändå!

.

176

 

198

 

201

 

Astrid känner sig rätt nöjd med sin mugg här.

.

073

 

 Jag och min goa barndomskompis ”Malleballan” vi har känt varandra sedan vi var 8 år, då jag flyttade till hennes gata. Vi var ett gäng tjej som höll ihop och lekte, alla bodde vi efter samma gata. Det var ju så förr. Man lekte med de vännerna som bodde strax intill. Vi till och med brevväxlade fast vi kunde se varandras hus från våra flickrum.

.

034

 

Dessa två killarna kom riktig bra överens i helgen!

.

021

 

 – Den där blå mannen var allt snäll han, jag fick låna hans hatt:)

.

044

 

219

 

130

 

132.

.

Vi ses i morgon!

Kram/Carola

One thought on “Kultur & Porslinsfestival

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *