KULLAHALVÖN PÅ HÖSTEN

.

Att möta hösten på Kullahalvön med en promenad längst kustbandet.

.

.

..

Hej sköna söndag!

.

Mår ni bra alla fina bloggisar?!.

Jisses vad tiden går fort. Idag börjar vintertiden (ni har väl inte glömt att ställa tillbaka era klockor efter vintertid idag). Tänk att nu är sommaren/sensommaren och nästan hösten förbi. Men wow, vilken fin sommar och höst vi haft vänner. Hoppas nu att vintern också kommer att bli bra. Jag är inte av den sorten som gillar vita och kalla vintrar. Utan jag gillar när det är milt ute. Eller rent av när jag sitter här och tänker efter så gillar jag inte vinter alls, hihihi. Jag vill ha värme (hög värme) jag gillar när uteserveringarna på restaurangerna är fullsatta ,  gillar när det blommar, när människor är klädda i fler färger än svart,  gillar när landet lever ut, när människorna lever ut. Jag gillar människor med mycket känslor och som har temperament som säger ifrån när något är fel. Jag tror ibland att jag innerst inne är en Italienare, hihihi. Men det vet jag att jag inte är.

.

Nu när vintern är på ingång så får vi hitta nya mysiga restauranger, hotell och andra roliga inomhus aktiviteter så som bio,  bakning, klättring, drejning med barn (finns här på kullarhalvön) ett ställe jag snart skall besöka med familjen bla i vinter.

.

.

 .

Tänk att besöka detta vackra ställe en stormig vinterdag. Tror att det skulle vara väldigt mäktigt!

.

.

.

KRAM

.

.

2 thoughts on “KULLAHALVÖN PÅ HÖSTEN

  1. pilotfrun says:

    Vilka underbara bilder! Kul att det finns drejning med barn, det ska vi absolut göra när vi flyttar närmre. Sen kommer jag såklart att fortsätta med min egen keramik också.
    Ha en fin dag!
    Kram
    Rebecca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *