Krusmyntagården Visby

Krusmyntagården Visby

 

Krusmyntagården Visby

 

627

 

Ett stenkast från havet strax norr om Visby ligger Krusmyntagården med tillhörande butik och restaurang. I örtagården växer omkring 200 olika sorters kryddväxter och läkeväxter och butiken har ett stort sortiment av kryddblandningar, oljor, saft och sylt.

.

631

 

621

 

Jag älskar verkligen att befinna mig i vackra trädgårdar. Det lustiga är att jag besöker många vackra slott, trädgårdar och parker på andra orter runt om i Sverige. Men det som finns på nära håll besöker jag allt för sällan:). Som tex jag besöker nästan aldrig Botaniska trädgården i Göteborg och rosenträdgården.

.

Nu skall jag ta och göra ett ryck här hemma. Har en ganska lång to-do-lista över saker jag som behöver bokas och beställas. Eftersom skolan och arbetet börjar på riktigt idag så känner jag att jag behöver boka in mig på lite nya äventyr på november lovet och annat så vi har lite att se fram emot nu när hösten/vintern kommer med raska steg. Känns lite konstigt då vi har haft högsommar värme i helgen. Sedan skall här bokas camping för helgens äventyr samt kräftskiva med släkten nästa nästa helg. Nu måste jag ta tag i dagen!

.

Vi ses lite senare vänner!

Kram/Carola

 

.

Adress:
Krusmyntavägen 4,
622 76 Visby

One thought on “Krusmyntagården Visby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *