Kristallkrona i badrumet

Kristallkrona i badrumet

Kristallkrona i badrumet

 Hello

.

Idag har jag surfat runt efter en ny lampa till vårt badrum. Vi har idag en så där vanligt och tråkig ”kupa” i plast som nog är det vanligast i ett standard badrum. Jag har länge velat piffa upp badrummet. Ingen stor renovering utan bara byta ut vissa delar. En vanlig uppfräschning med ny lampa, duschhörna, nya handdukar mm. Men som vanligt när jag är ute på nätet så hittar jag alltid något nytt och roligt. Idag hittade jag kristallkronor som är godkända för badrum, då finns det ingen anledning eller ursäkt att inte byta ut våran tråkiga lampa till någon utav dessa taklampor. De har verkligen allt i lampväg på denna sidan.

 

Nästa vecka åker jag neråt i landet igen. Längtar så till att få möta Skånes gula rapsfält. Läste att man kan vara med och skörda sparris i Skåne. Skåne är den region i Sverige som odlar mest sparris. I maj och fram till mitten av juni är säsongen. Undra om det har hunnit komma något än? Skulle var sjukt roligt att få vara med på ett sådant fällt. Är det någon utav er läsare som vet något om detta. Kanske har ni varit med på något fällt? Tips mig gärna!

.

Önskar er alla en riktigt FAB fredag!

Vi ses lite senare idag.

Kram/Carola

tillvisitkort2

One thought on “Kristallkrona i badrumet

  1. Jonna says:

    Det är klart man skall ha en kristallkrona i badrummet! Skitsnyggt!! 🙂

    Välkommen till Skåneland får man väl säga då 🙂 Gå in på http://www.kullasparris.se där hittar du info om sparrissafari och att plocka din egen sparris 🙂

    Ha en bra dag!
    Kram Jonna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *