KONST ELLER SKADEGÖRELSE?

Kulturresa till Hisingen:)!
Godkväll alla sköna bönor!
I helgen så var jag och fotade lite konst i mina ögon sett! Jag vet att det är många som tycker att detta är skadegörelse eller kladd. Men jag tycker att det är ren konst!! Kolla in bilderna. Det är teckningar som är ritade på blad ur en bok, kreativt!
Jag och vännen Stockholman var en sväng ute på Hisingen i helgen när vi var i Göteborg. En morgon i veckan så hade Stockholman åkt förbi detta område när hon var på väg till sitt jobb. Och då hade hon tänkt på mig när hon såg denna vägg full av streatkonst. Så tack för den turen – Me like!

Kolla in den rosa/gröna figuren. Den gillar jag klart bäst. Sååå kreaktiv!

Ha ha ha… Den figuren ser ut som en karies?:)!

Härlig rå yta som konsten sitter på:)!

Nu snackar vi konst!!!!
Tänk att stå och måla detta. Det gör du inte på en kaffe rast!

På marken!

Me …… 

Kanske finns det inte kvar idag?

En pics på hela väggen. Wow, detta är verkligen konst! Tänk vilka talanger dessa killar/tjejer har som gått runt och målat här:)!

Ha en riktigt skön tisdagskväll så ses vi snart igen!
KRAM

8 thoughts on “KONST ELLER SKADEGÖRELSE?

  1. Room of karma says:

    Tack Mindecor för din kommentar hos mig. Kul att du gillar mina bilder ♥ gör mig glad!!

    klart du får låna mina bilder:)! Smickrande. Men jag vill gärna att du länkar källan (min blogg room of karma)

    Ha en underbar dag!
    kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *