Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

 

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

 

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

 

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

 

 

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen


Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

 

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

 

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

.

.

.

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

.

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

.

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

.

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

.

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

.

Kommer det bli en mor och dotter resa till London i år igen

Hej

Nu är jag riktigt sugen på att åka till en storstad och shoppa! Då tänker jag direkt på min och min stora dotters resa i våras då vi åkte till London på en riktig mor och dotter shoppingresa till London. Vi var runt i allt från dyra kända märkesbutiker till billiga och roliga butiken Primark ett måste om man besöker London. Vi bodde bra på The Bloomsbury Hotel vilket var en av de viktiga sakerna på resan. Vi gillar att äta och bo bra både jag och min dotter så detta var helt fantastiskt hotel. Verkligen ett tips till ett bra boende om ni kommer besöka London, notera det!

Så här års är det lätt att drömma sig bort till vårens och sommarens resor. Jag har redan börjat fundera på vad jag vill resa i sommar men än är inget bokat då jag ínte riktigt vet hur mycket skolan kräver av min tid. Men resa det skall vi göra i år igen, kanske blir det London i år igen?

Ha en bra dag vänner!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *