KOM IGEN – NU KÖR VI LÖPNING OCH VIKTMINSKNING!

Gaaah, jag har 100 ideer men bara 24 timmar på ett dygn, hihihi. Hur skall jag hinna?
Men en sak är säkert nu. Jag är taggad till tusen att ta mina sista kilon. Så idag kl 8,00 tog jag min första Cambridge drink (kakao-och Mintsmak) =mums:)! Vill man så kan man- det är mitt motto! nu kör vi -10 kilo till. Och som ni alla fina läsare vet så är jag en typ av periodare när det gäller allt. Och nu är det löpning och hälsa i fokus på denna blogg ett tag fram över:)! Vill ni vara med?

Hihihihi………. Så här ser det ut inne i mitt huvud nu för tiden:)!

Todeloooooooooo!
Hur mår ni alla finingar?
Idag är jag super laddad för att ta mina sista kilon. Det andas löpning och träning hemma hos oss nu. Jag har bestämt mig att idag är första dagen på denna nya minska i vikt resa som var mycket lyckad sist. Då tappade jag -10 kilon som jag har behållt där nere (skönt:). Men ju vill jag ner ytterligare -10 kilon. Så idag kl 8,00 körde jag igång med min första shake. Är det någon där ute som har lust att hänga på? För nu springer jag ifrån mina kilon – Jippi:)!
Jag har bara kommit hem en liten snabbis för att ta en lång runda med liten nakenhund i ett högt tempo = smyg motion, hihihi. Allt är välkommet nu:)!
Och idag är det torsdag som alla vet och då är det dags för torsdagsblomman. Småstadens bästa blommomsterhandlare får leverans på torsdagseftermiddagarna. Så då är blommorna som krispigast och finast. Och jag är på plats:)!Jag återkommer med pics på dagens fångst.

Ha en happy torsdag så ses vi senare!
KRAM!

12 thoughts on “KOM IGEN – NU KÖR VI LÖPNING OCH VIKTMINSKNING!

 1. MrsSunshine says:

  Har precis hittat hit! Fin blogg:-)
  Vad kul att du är träningsladdad! Kom precis igång själv för drygt en månad sen, men sen har förkylningar avlöst varandra. Såå tungt att behöva ladda om…:-)

 2. ifalldayswereholidays says:

  Jag vill verkligen komma igång och röra på mig mer, man mår ju så mycket bättre totalt då:)
  Sen kanske jag inte vill gå ner så mycket i vikt men ett kilo skadar kanske inte, vem vet.
  Duktigt gjort av dig att kicka igång sådär, LYCKA TILL!

 3. Fröken Luisa says:

  Härligt att vara så taggad att minska i vikt, då kommer du att klara det!

  Gillar din blogg, första gången jag är här.

  Kika gärna in i min än så länge blygsamma inredningsblogg, alldeles nystartad!

  Fröken Luisa

 4. Cattis says:

  GO GIRL!!!! Klart du fixar det här! jag klarade 10 veckor med ENBART soppor, bara man bestämmer sig så går allt!
  LYCKA TILL!
  KRAM CC

 5. sandra says:

  Duktig du är som lyckats bli av me 10 kilo, har aldrig
  Ens lyckats med ett. Men nu ska ja köra ett race
  Å försöka bli av med tio kilo jag med fast jag är för lat för att springa kör på powerwalks och styrketränning istället blandat med crosstrainer.
  Nu kämpar vi!

  Kram på dej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *