Kökshäng med familjen

Kökshäng med familjen

..

Kökshäng med familjen

 

Kökshäng med familjen

 

Kökshäng med familjen

 

I kväll myser vi för fullt här hemma. Vi har tänt levande ljus och matlagningen har varit fokus i kväll. För oss är det lyx att laga mat hemma igen. Att äta ute på restaurang känns ju lyxigt när man gör det lite då och då, men när man äter ute på restaurang flera veckor i rad och fler än en måltid om dagen så blir man rätt trött på den maten. Sushi, pizza, hamburgare och annat som finns att köpa ute är gott men hemlagad husmanskost är det bästa! I dag har vår stora tjej lagat hemmagjord köttfärssås med pasta (det är hon grym på) och i morgon blir det en höstig köttgryta med närproducerat kött från Vikaryds gård. Jag riktigt frossar i husmanskostens alla rätter nu haha. Jag har alltid föredragit husmanskost, det är därför jag gillar Per Mobergs receptböcker och program för det är mat helt i min smak.

Liten har har övat på sitt piano för fullt efterosm hon har missat att träna 10 minuter om dagen på sitt piano, så har hon i dag spelat i 60 minter. Hon gör som Elisabeth gjorde i Madicken, hon bad sju gånger så har hon bett för hela veckan haha.

.

Nu skall jag ta och göra en kopp Nespresso med massor av skummad mjölk och sätta mig framför tvn och vänta in Svenska Hollywood fruar.

.

Vi ses i morgon

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *