KARMAS LCHF ÄPPELKAKA

.

.

.

.

Hello Sköna Söndag!

.

Vilken härlig årstid vi lever i just nu. Det är äpplen, blåbär och svamp och snart så serverar vi vilt kött. Åhhh vad jag älskar just denna årtid. Det var just därför jag gifte mig på sensommaren/hösten. Denna årstiden är ljuvlig speciellt när vi har en sådan Indiansommar som vi har i år! Jag frossar frullkomligt i frukt och bär just nu. Så denna söndagen blir det äppelpaj för andra gången denna helgen, hihihi.

.

Jag testade någon nytt denna gången. Jag bakade helt enligt LCHF regler. Jag bytte ut mjölet mot mandelmjöl och sockret mot sukrinmelis. Och det blev verkligen super gott. Till detta serverade jag hemma gjord vaniljglass också enligt LCHF  ♥ Jag går inte strikt efter LCHF på något vis men jag försöker hålla nere kolhydraterna och detta var ju ett enkelt sätt att göra det på!

.

.

.

Nu är vi just hem komna från ett super gulligt barnkalas hos Dockans vän Flisan. Hon firade denna 7-års kalas på en bondgård där barnen fick klappa och hålla i små kanin ungar, åka häst och vagn. Rida barbacka på en super gullig prickig häst som såg ut som Pippis häst Lilla gubben (Ni kan se bilder på hästen på mitt Instagram roomofkarma). Dom grillade korv och åt glass i stora lass, jag det var verkligen ett ur gulligt barnkalas som vi var på idag. Nu skall det bli gott att äta lite varm äppelkaka med vanljglass och dricka varm mjölk till ♥ Riktigt höstmys!

.

Önskar er en fin söndag vänner!

.

.

KRAM

..

.

4 thoughts on “KARMAS LCHF ÄPPELKAKA

  • Roomofkarma carola says:

   Den var också jätte snygg! Lindex har mycket snyggt just nu. Idag har jag lagt ut koftan på mitt Instagram så ni kan se den, eftersom den inte finns på nätet!

   Kram cc

  • Roomofkarma carola says:

   Nu har jag hittat koftan/jackan i en Lindex butik i vår lilla småstad idag. Bild finns nu på mitt Instagram. Den kostar 399kr och är super snygg!!!!

   Kram cc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *