KARMA TIPSAR! NK SOMMARBLANDNING

I denna fina mugg från Day Home, dricker jag faktiskt inte kaffe utan ett underbart svart te med smak av röda vinbär och hallon, dekorerat med handrullade ringar av grönt te. Detta ljuvliga te köper jag varje gång jag besöker Stockholm eller om jag har någon vän som skall dit så får den en beställning av mig:) Tet heter NK sommarblandning och finns då på botten våningen på NK i Stockholm.

.

.

.

..

.

.

.

Godmorgon Vänner!

.

 Har ni sovit gott? Det har faktiskt jag. Igår var jag nämligen besökte en ”avslappningscoach” där jag bla lärde mig hur man skall andas mm. Det var faktiskt riktigt lärorikt. Låter kanske konstigt. Men det var fantastikt lärorikt. Att man kan andas på så många olika vis, hade jag ingen aning om innan detta besök. Underbart – alltid lär man sig något i mötet med nya människor!

.

 

 

.

Nu tar vi tag i denna dagen girls!

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Psst! På Spotify denna morgon spelar vi Louise Hoffstens under bara låt här. Vilken underbar låt säger jag bara, gillar texten!

.

.

.

5 thoughts on “KARMA TIPSAR! NK SOMMARBLANDNING

 1. Carin says:

  Te på Nk är ett måste för mig också under mina Stockholmsbesök! Nu när jag handlat där i så många år, vill jag inte köpa någon annanstans så det gäller att bunkra upp när man är där. Champangete ligger högt upp på min lista!
  Kram Carin

 2. mamaxtre says:

  Det där med att andas rätt är inte lätt när man väl börjat andas såsom man inte bör göra. Jag har kort andning och övar på att djupandas. det kan låta fånigt men det är svårt att börja andas rätt när man väl hamnat fel.

  Ha en trevlig helg!

 3. carola says:

  Till mamatre!

  Det är just det problemet jag har fått. Jag andas för korta och uppe i bröstet. Jag skall försöka att djupandas ner i magen. Och det är inte så lätt som det låter som du skriver!! Men jag jobbar på det, och jag skall få ordning på det igen.

  Tack för att du delar med dig. Skönt att höra att det finns fler som jag:)!

  kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *