KÄRLEK TILL ER ALLA LÄSARE

En dagens mamma: Tröja Line of Oslo. Nya stuprörs jeans Mac. Halsduk Filippa K, Väska Mulberry, Sminkväska LV, Skor Ugg. Smycken Cara. Solisar Gucci.

 

 

 

 Todelooo!

Mår ni bra vänner!?
 Jag måste bara börja med att toooooook tacka er för alla era fina kommentarer här på RofK. Jag blev så himla glad av att ni faktiskt är så många som gillar min lilla blogg! Nu vet jag att ni finns kvar och att ni precis som jag bara har lite för mycket omkring er i perioder och hinner inte alltid att kommentera här. Sådant är livet ibland. Stort tack till er som tog er tid att lämna kommentarer hos mig igår! Det betyder mycket för mig.

 

Hmmm, inte trodde jag att jag skulle visa rumpan här på bloggen också:)!. Men idag har jag nämligen varit och köpt världens góaste svarta stuprörs jeans från Mac. Med lite högre midja. Så himla bekvämt när man är småbarns mamma  och sitter på huk en hel del och knyter skorsnören och böjer sig ner under barnvagnen mm. Och ibland är jag bara så trött på att alltid vara rädd för att visa något som inte var menat ( om ni förstår vad jag menar?) Dessa byxor sitter alltså uppe i alla förhållanden som dom utsättsför.

 

 Njuter av den härliga höstsolen idag.

 

 Älskar dessa fina Cara smyckerna.

 

 

Gillar texten på denna tröja HOPE, finns några få kvar att klicka hem här hos söta butiken Gutsy!

 

Nu skall jag börja duka upp födelsedags maten. Vi har nämligen en Daddy i familjen som skall firas med krabbor och annat gott från havet – Mums!

 

KRAM

 

 

23 thoughts on “KÄRLEK TILL ER ALLA LÄSARE

 1. Linda says:

  Tack för en mycket inspirerande blogg! Du ger fantastiska ideér och alltid snabb på att svara om man har någon fråga. Kepp up the good work 😉

  Kram Linda

  • Carola says:

   Tack för din kommentar! Vad glad jag blir att det upplevs så. Jag försäker verligen att svara på alla frågor jag får så fort jag har möjlighet:)!

   Kram på dig och ha en fin kväll!
   ♥CC♥

 2. Anonym says:

  Super fin är du i dina nya, jeans. Javisst är dom sköna, supernöjd med mina blåjeans men ska hämta ut mina beställda svarta också 🙂
  Kram Stockholmaren

  • Carola says:

   Tjingeling bästis ♥

   Kul att du lämnar spår efter dig idag:) Hör inte till vanligheterna. Jag har just försäkrat att dom ligger och väntar på dig. Dom är ju så snygga och sköna så det kan lätt vara så att det blir någon annan som vill norpa dom:)! Men dom väntar på dig också.

   Ha det bäst bästis!
   Kram ♥CC♥

 3. bia says:

  Det var ett tag sen jag skrev en kommentar…det är som du säger man har haft fullt upp. Med min egen blogg också…så vill man ju svara till dom som skriver kommentarer också…o det tar sin tid!!
  Härliga jeans, passar bra:)
  Ha en fin kväll!!

 4. Svart, vitt & rött says:

  Svarta jeans är alltid snyggt! Jag förstår precis vad du menar med byxorna 🙂 Skorna får ett jättestort like!! Ha en go kväll!

  • Carola says:

   Haha är det en till som gillar hög midja. Välkommen i clubben ♥.
   Skall genast kolla upp tidningen i morgon! Tack för att du tipsar mig. Återkommer med fead back till ditt fina hem och rep, så himla kul!!

   KRAM ♥CC♥

 5. Suss says:

  Så snygg dagens mamma! Från alla håll 🙂
  Gillade verkligen smycken! Och supersnygga kläder oxå förstås.
  Hoppas ni fick ett trevligt firande!! Kram Suss

  • Carola says:

   Hej.

   Byxornas märke heter Mac och modellen heter Drame Skinny. ( Style nummer: 540290) om du skall googla på dom. Skönaste jeansen jag någon sin har haft på mig!!!!!!

   Kram CC

 6. Vivvi says:

  Jag gillar verkligen din blogg och är inne varenda dag och läser. Har dock blivit jättedålig på att kommentera av flera anledningar. Dels läser jag ofta på språng i mobilen och där är det så knöligt att skriva och dels så är det galet mycket runtomkring att jag helt enkelt inte hinner. Så fortsätt som du gör för du inspirerar massor med underbara bilder 🙂

  kram
  /Vivvi

  • Carola says:

   Super tack för din kommentar här. Det betyder mycket för mig. Det är kommentarer som denna som gör att det är så roligt att blogga och du ger mig verkligen energi av detta du skriver här idag!

   Jag läser också mina bloggar på min mobil när man är på G liksom kön på Ica maxi, eller bilköer som står helt stilla, väntrummet på masagen mm. Smidigt och kul!! Det var av den anledningen till att jag skaffa .se och gjorde om min blogg så att den är lätt att läsa på mobiler och att den är snabb att få upp. Har minskat mina bilder otroligt mycket för att ni läsare skall få upp min blogg lätt och snabbt på mobilerna. Det är ju framtiden. Alla är liksom på G och ingen har tid att sitta vid en dator hemma längre. Hoppas du fortsätter att följa mig! Berätta gärna för mig om du upplever min blogg snabb att få upp, om den är lätt läst på mobilen mot andra osv. Eller är det något du tycker jag kan förbättra när det kommer till att lätt kunna läsa min blogg mm.

   Ha en fin kväll!
   Kram ♥CC♥

  • Carola says:

   Byxorna finns i många småbutiker runt om i landet. Men mina är köpt i en liten butik här i småstaden. Googla så får du nog upp många butiker på nätet skulle jag tro. Byxornas märke heter Mac och modellen heter Drame Skinny. Lycka till!

   Kram ♥CC♥

 7. Johanna-modemamma says:

  Åh vad snygg du är.
  Jätte fina nya jeans.
  Och din väska hade gärna fått hänga på min arm. 🙂
  Jag älskar att kika in här men inte alltid som jag hinner kommentera mellan bebis och allt annat.
  Din blogg är en härlig inspiration och jag älskar ditt smakfulla hem. ( jag vill ju flytta in..hihi)
  Stor kram fina du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *