KANSKE LAMELLGARDINER

Nu är det vitare än vitast hemma hos oss. Kolla in taket och väggarna, dom flyter i hop – underbart krispigt och rent intryck!

 

 

 Hello Måndag!

Åhhh, vad jag njuter av en rent vitt hem. Jag har alltid varit svag för minimalism. Och min inspiration till inredning får jag ifrån hotell, lobbyn osv. Och nu när vi har helt nymålade obruten vita väggar, tak så skall här levas ut mina drömmar, hihihi! Inga onödiga hål i dessa vita väggar. Utan här skall det noggrant väljas ut alla gobitar till vårt hem. Jag håller på att fixa lite här hemma nu förstår ni. Men dessa två tavlorna från Andy sitter där som alltid har suttit. Dom gör sig bra till matgruppen tycker jag. Men annars så har mycket fått en ny plats.

Dagens kvällsmacka för Dockan, färsk Croissant med färska jordgubbar. Är det gott undrar nog ni nu? om du frågar Dockan så är det det, hihihi. Hon är nog den ända flickan i småstaden som beställer pizza med färska jordgubbar. Vi har en pizzeria som gör stenugnsbakade goda pizzor, och där brukar dom ha färska jordgubbar att erbjuda om så önskas.

 Här är det goda godistet som jag skrev om igår, ni måste bara prova!! Gaaah, vad gott det är!!

Men det svåraste är nu att bestämma nya gardiner. Vad skall jag ha för gardiner? Vita längder? rullgardin (stil), eller vita lamellgardiner, men dom är ju så sjukt dyra bara?

..

Önskar er en fin kväll vänner!

KRAM

16 thoughts on “KANSKE LAMELLGARDINER

 1. mammaxtre says:

  Lameller är jag inne på. Hade en gardinkille hemma hos mig imorse för att mäta och ge prisförslag. Oh my, vad dyrt om man vill ha kvalitèt.

  Vitt är fräscht 🙂

 2. anonym says:

  Du är så duktig på inredning! Har förstått att du har jobbat med det innan?.

  Var har du köpt dom tavlorna?
  Tacksam för svar.

  Kram Pia Axelsson

  • Carola says:

   Hej Pia!

   Jag har jobbat som dekoratör i många år. Men har idag helt skolat om mig. Men jag jobbar även idag med lite inredningsuppdrag för att jag gillar inredning. Hjälper familjer, vänner och företag med att planera och inreda både smått och stort.

   Tavlorna kommer från Moderna museet i Stockholm. Där finns dom att köpa över disk (obs. går inte att handla på nätet).

   Ha en fin kväll!

   Kramizzzar CC

 3. evalevabo says:

  Jag är så nyfiken på helheten på ditt kök luckor också.
  Skönt att få det fräscht igen. Om målning behövs verkligen då o då. Svärta från ljus osv.
  Kram Eva

 4. tina says:

  Ni har så himla fint…krispigt och fräscht och sååå fina detaljer!!Härligt att få nymålat och sedan inreda utifrån det! Vi har lamellgardiner lite överallt men har faktiskt köpt dem på Jysk och de är inte alls dyra där. Kanske inte i närheten av kvalitetslameller, men vi har haft våra i snart fem år och de är fortfarande fräscha och fina….ett tips bara=) Kram kram!

  • Carola says:

   Åhhhh Jysk, Finns det så snygga modeller av gardiner där? Det skall genast undersökas. Tack för tipset!!!

   Tack för din gulliga kommentar också:)

   Kram ♥CC♥

 5. Dinka says:

  Så fint och fräscht! Vi har lamellgardiner från Jysk och de är helt ok. Vi har haft våra i typ 4år och de håller sig fortfarande fina.

  Kram

  • Carola says:

   Har nu förstått att det finns lite billigare alternativ av dessa fina gardiner, tack för tipsen. Och att dom även håller i åratal låter ju för bra för att vara sant. Måste ta mig till jysk i dagarna!!

   Kram CC

 6. Pernilla says:

  Jag gillar också vitt och minimalistiskt, gör mig lugn på nåt sätt. Men ändå hade jag mer sånt förut än vad jag har nu…konstigt…

  Ser snyggt, fint, gott o mysigt ut!

  Kram Pernilla

  • Carola says:

   Just det, det är därför jag också gillar minimalistiskt. Det ger mig ett lugn och en struktur som jag gillar och mår bra av.

   Tack för din kommentar här ♥

   kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *