Just hemkommen idag efter en skaldjursfrossa på Stena Line med extra allt

Just hemkommen idag efter en skaldjursfrossa på Stena Line med extra allt

Just hemkommen idag efter en skaldjursfrossa på Stena Line med extra allt

Just hemkommen idag efter en skaldjursfrossa på Stena Line med extra allt

Just hemkommen idag efter en skaldjursfrossa på Stena Line med extra allt

Just hemkommen idag efter en skaldjursfrossa på Stena Line med extra allt

Just hemkommen idag efter en skaldjursfrossa på Stena Line med extra allt

Just hemkommen idag efter en skaldjursfrossa på Stena Line med extra allt

God kväll mina fina läsare!

Ja då har vi just landat hemma efter en magiskt bra resa till Tyskland där vi besökte Tropical Island ( mer om det kommer i morgon, jag har massor att berätta, visa och tipsa er om) Ni är många som skrivit till mig på Instagram och privat meddelanden, jag kommer berätta allt som kommer hjälpa er på er resa.

Idag ville jag bara hoppa in en snabbis och säga hej och visa er mina sista 24 timmar i bild. Vi åkte hem med Stena Line igår kväll och kom hem idag. Att åka med färjan dagen efter nyår är helt perfekt, vi hade förbokat buffé på restaurangen Taste,  det är ett bra och prisvärt restaurangbesök för hela familjen! Men igår så serverades det skaldjurs  buffé och där med en massa gratinerad hummer 😉 räkor, kräftor och en massa goda kött rätter om man önskar. Det fanns verkligen allt man kan tänka sig, så hela familjen var nöjda!

Jag älskar att åka färja. Koppla av, ät gott, shoppa loss i butiken på parfymer och smink,  en god natts sömn och vakna utvilad i Tyskland/Sverige. Jag hittade även en ny parfym som jag blev så himla glad för. Den ser ni i slutet på filmen, ni måste bara dofta på den<3 Men det blev lite sent då vi var med i musikquiz och bingon som Stena hade som underhållning (super kul).

Vi har tömt husvagn och just nu håller jag på att tvätta upp alla kläder som har blivit smutsiga eller skrynkliga. Det är en del som ingår i resan 😉

Vi ses i morgon, jag har MASSOR att visa er och TIPS att dela med mig av!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *