Julmys hemma i en klassisk stil

Det är mysigt att komma hem till det jul pimpade hemmet. Här i trappan har vi virat lite grönska på trappräcket upp till köket.

Nu återstår det bara lite mer inköp inför julen. Jag ska köpa tre olika nötknäppare som ska stå på ett vitt sideboard vid julgranen ”typ”. De ska vara i tre olika höjder tänker jag. Detta året ska julen gå i det klassiska rött och guld. Julen ska väl ändå vara röd tycker jag. Jag har genom åren följt alla olika trender. Ett år hade jag silver i julgranen, ett annat år endast vitt, jag köpte massa dyra svart/vita kulor från Day Home och körde svart/vit gran. Ja ni hör. Men nu det tre sista åren så har jag hållit mig till det mer klassiska rött och guld, det är det som håller i längden med eller utanför årets heta trend då är det alltid rätt!

I år har vi också skaffat oss massor av ljus som inte är äkta. Det är bra oäkta värmeljus dom gör det mysigt hela tiden här hemma. Det är tryggare att ha dessa ljusen som lyser i varje rum än att tända levande ljus runt om i hemmet då här års när man vill ha många ljus tända samtidigt. Sitter vi vid köksbordet ja då tänder vi ofta levande ljus men är det frukost på vardagen då tänder bi ofta dessa värmeljus som går på batteri, ingen större skada sked om man glömmer ett sådant ljus tänt när man hår till jobb och skola!

Hur föredrar ni ert julpynt? Följer ni trender eller är ni klassiska?

Ha en finkväll vänner.

Kram Carola

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *