JULKLAPPS TIPS!

Sockrets stora idol är Justin Bieber ♥ Så i födelsedags present så köpte vi julskivan Justin Bieber skiva ” Under the Mistletoe” 
Godmorgon Alla Sköna Bönor!
Här hemma har vi just ätit upp frukosten och är på väg ut till ett ridhus. Där skall Sockret få en ridlektion på hästen Josefina Cup. Det var också en av Sockrets stora önskan när hon fyllde år här om dagarna. Och idag så går den presenten i uppfyllelse. Vi gillar verkligen när man får en upplevelse i födelsedagspresent istället för en massa prylar. Så nu går vi till stallet i stället, hihih!

Jag tror att denna boken kommer att ligga under många granar runt om i världen denna jul. I boken får du exklusiva foton och affisch från Love Justin XXX .

 En perfekt bok för en 8-årig Justin Bieber fans som Sockret:)! Och eftersom hon fyller år så nära julen så fick hon denna bok i födelsedags present. Och jag kan lova er att den är verkligen uppskattad här hemma!!!!

Denna tidiga lördagsmorgon lyssnar vi på denna låt här från den nya julskivan. Idag skall vi ut på många  spännande roligheter hela familjen (men allt är för och med barnen). Så vi ses inte för än i kväll.
Nu fångar vi dagen girls!
KRAM

3 thoughts on “JULKLAPPS TIPS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *