JUL PÅ LISEBERG

JUL PÅ LISEBERG

 Systrarna bus åker kaninbanan med mamma och pappa i baksättet. Här var det vacker utsikt över nöjesparken i skymningen.

.

.

.

H E J  V Ä N N E R

I helgen som var, närmare bestämt på lördag på lucia så besökte vi jul på Liseberg. Det blev en heldag. Vi har nog aldrig varit så länge på Liseberg någon gång. Vi kom kl 12,30 och startade dagen med ett stooooort julbord med allt smarrigt ni kan tänka er. Där efter gick vi ut i parken vid kl 14,30. Flickorna köpte vinterpass så dom åkte karuseller och åt karameller i timmar. Vi hade ju så himla tur med vädret. Varken snö eller regn och det var ca 2-3 + grader varmt. Helt otroligt skönt när man skall gå om kring så länge i en nöjespark.

 Men det bästa av allt denna dagen var ändå Snödrottningen – Årets is show.  Konståkare i världsklass, glittrande koreografi och ett sagolikt budskap om det viktiga i livet – Kampen mellan det goda och det onda, förmågan att kunna se bortom det första intrycket. Snödrottningen är en upplevelse för alla sinnen, och med sitt varma budskap öppnar den hjärtat på glänt och påminner oss om det som kanske är julens viktigaste budskap; att våga tro på det goda och att kärleken övervinner allt. Kläderna i showen var som i en saga. Ljussättningen var magisk vacker som lyste upp himlen ovanför showen. Utan att överdriva så var detta ett av det vackraste jag sett någon gång! Det slog till och med operan! Jag har några foton nedan där ni kan se lite från showen. Vi hade lite tur som fick plats på Världshusets uteservering under en terassvärmare där det serverades dryck om så önskades. Riktigt mysigt måste jag tipsa er om!

.

Nu bjuder jag er på ett regn av bilder från jul på Liseberg. Kanske är ni några som inte åker dit i år. Då kan ni ta er en tripp med bloggen här i stället:).

 

JUL PÅ LISEBERG

 

JUL PÅ LISEBERG

 

JUL PÅ LISEBERG

 

JUL PÅ LISEBERG

 

JUL PÅ LISEBERG

 

 Denna släng gungan var vår stora dotters favorit i helgen. Hon åkte om och om igen. Jag tycker den är vacker att se på. Men skulle inte sätta min fot i en sådan gunga! Jag är lite mer harig av mig när det kommer till detta. Men den genen har inte våra barn fått, skall gudarna veta!

 

JUL PÅ LISEBERG

 

 Riktigt vacker sång bjöds det på i hörnet av gågatan.

 

JUL PÅ LISEBERG

 

JUL PÅ LISEBERG

 

JUL PÅ LISEBERG

 

JUL PÅ LISEBERGJUL PÅ LISEBERG

 

JUL PÅ LISEBERG

 

 Här på gågatan mitt i Liseberg kan du köpa nygräddade våfflor med jordgubbs sylt, köpa vackra julprynader. Det är en liten mysig gata som doftar brända mandlar och sötsaker på långt håll, härligt!

 

JUL PÅ LISEBERG

 

JUL PÅ LISEBERG

 

Vi ses!

KRAM

Posted in Usa

7 thoughts on “JUL PÅ LISEBERG

  • roomofkarma says:

   Det förvånar mig inte. Du och jag har lika smak i det flesta fall!!!!
   (hur går det med bloggen? läste någonstans att du hade tänkt att blogga i dagarna)
   Stor kram CC

 1. Ulrika says:

  Din blogg är totalt ljuvlig. Du bjuder på så himla vackra bilder. Jag har besökt många platser i Sverige tack vare dig.
  Jag trycker också på LIKE här=) Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *