Jul, illustratören Mette Boesgaard

Jul, illustratören Mette Boesgaard

 

Jul, illustratören Mette Boesgaard

 

Jul, illustratören Mette Boesgaard

 

Jul, illustratören Mette Boesgaard

Under de senaste åren har vi hittat igen Veronica fram ur jorden. I en omtolkade och modern version, designad av den begåvade illustratören Mette Boesgaard syntes hon i sällskap med sina vänner. Hon är fortfarande bedårande, men retas hon vuxit.

I år kan du se Veronica i de vackra fönsterna i Magasin Kgs. Nytorv, där hon är på jakt efter den perfekta julklappen till sin bästa vän. Därför går hon på äventyr i hela Danmark Julegavehus att hitta gåvan. Varje fönster berättar en liten historia om hur små fåglar visar Veronica olika presentidéer och hur hårt hon har valt. Lyckligtvis är fallet plötsligt en magisk bär från ett träd, som kan förvandlas till exakt den gåva du har önskat. Det är den perfekta gåvan, och nu när den har hittat, Veronika redo att fira jul med sina nära och kära. Julberättelsen av Veronica bor igen på bästa sätt.

 

Jul, illustratören Mette Boesgaard

Lite bilder från skyltfönstret, det var mörkt och blåsigt men ändå väldigt fint!

.

.

..

Hejsan vänner.

Här om veckan besökte jag i Köpenhamn, och då självklart min absoluta favorit butik Magasin. Där jag bland annat köpte min älskade fläsksvålar i deras chark ( de är gudomligt goda deras fläskesvolar som de gör själva bakom disk) Men det blev en jobbig historia då jag faktiskt bet av en bit av min tand haha, det är ju tur att man är i branschen så jag vet ju vart jag skall vända mig om man säger så!

Men deras julskyltning är så där lagom chic men ändå så där drömmande vackert! Jag säger då det, danskarna kan! Om ni tittar på min Instragram idag så har jag spelat in en 24 timmars snutt när denna vackra plåtburk med motiv från Mette Boesgaard snurrar och spelar julmusik, så vackert. I burken har jag kanelmandlar, smakar som en dröm kan jag avslöja. Så tips till er som tänker åka till Köpenhamn innan julen, missa inte detta!

Vi ses i morgon. Och då skall jag berätta lite mer om vart jag är antagen och till vilken utbildning osv.

Kram/Carola 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *