GOD MORGON INSPIRATION

GOD MORGON INSPIRATION

 

GOD MORGON INSPIRATION

 

 .

.

Godmorgon måndag!

Här startar vi igång veckan med en C-vitamin boost. Har ni testat dom nya goda dryckerna från God Morgon Inspiration? Handplockade frukter och bär som pressas inom 24 timmar. God Morgon utökar sitt sortiment med juicer av alldeles färsk pressade frukter och bär. I höstas presenterades äpple och apelsin – rena klassiska smaker. Men nu har sortimentet utökat och idag testar jag och liten lemonade och strawberry. Jordgubb var klart våran favorit. Jag tänker även använda juicerna till drinkar i sommar. Tänk att göra en strawberry daiquiri med jordgubb juicen i grunden. Det skulle bli en succé! Jag älskar färspressade drycker. Och när man gör goda drinkar så är det viktigt att man har färska frukter och frukt juicer. Men det är också väldigt fräscht att starta dagen med ett glas C-vitamin boost så här i förkylningstider.

.

Det kommer även lanseras två nyheter:
God Morgon Apple Berry Juice. Innehåller äpple, hallon, svartvinbär och apelsin.
God Morgon Berry Ginger Dream: innehåller äpple, vindruvor, blåbär och ingefära.

Den sist nämnda fick mig att bli mycket nyfiken. Eftersom jag älskar ingefära så tror jag att denna drycken skulle falla mig i smaken.

.

Nu måste jag ta tag idagen. Vi ses lite senare idag.  Då jag kommer att presentera en vinnare i tävlingen. Boken Nyfiken på Champagne.

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

One thought on “GOD MORGON INSPIRATION

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *