Johansson design besöker fabriken idag

Får jag presentera ett av våra sopbinge fynd
” Stolen Viggen”

Tyget är ett riktigt gammal orginal.
Ännu ett projekt G Så här ser stolen Viggen från Johansson design ut när den är i nyproduktion. God middag vänner. Allt fin idag? Här är det full rulle som vanligt. Om 20 min så ligger jag i tandläkarstolen på jobbet igen och lagar denna flis som är borta. Och i kväll skall jag på möte. Idag är det stol som är temat på fabriken. Och jag har valt att presentera ett av våra fynd från en sopbinge från ett renoveringsprojekt som jag var med på för ett par årsedan. Me fann 4st Viggen stolar i ett riktigt risigt skick = alltså den på bilden bla. Rostig som f….. Men jag har en plan för dessa stolar! Och det innebär mycket jobb och tid. Och tiden är den vi kämpar med mest i denna familj. Me vill så mycket . Och det går inte att förhandla sig till fler timmar på ett dygn. Tro mig jag har försökt …….. och inte att lagra sömn häller. Men när jag blir klar och dessa stolar förvandlas till ett par skönheter så skall jag presentera dom här på bloggen för Er! Men nu mitt gott folk skall jag rusa. Sköt om Er. Kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *