JIPPI, EN MARIMEKKO SKÅL FRÅN IITTALA – GRATIS!

Gooood kväll alla sköna bönor!
wow, vad jag har frossat i men massa magasin här hemma. Daddy skulle gå och natta våra små sessor. Och kan ni gissa vem som somna först? Jo, Daddy själv. Men det tog inte lång tid för än sessorna somna efter. Och till och med nakenvovven ligger och sover i fotändan hihihihih.
Vilken lycka för mig. För igår damp det ner en rykande färsk Sköna Hem och idag så kom en ny mama tidning med posten. Så jag har mumsat äpple och läst tidningar och bara njutit av tystnaden.

Mitt röda goda äpple. Visst har den en fin färg?!

Tips till er sweeties. Gaaaah, ni får inte missa detta erbjudande. Jag är en sådan där löjlig prenumerant som börja och slutar på olika tidningar efter vad dom har att erbjuda. Och nu hoppa jag högt upp i soffan av glädje i kväll när jag såg att man fick en snygg Marimekko skål från iitala utan extra kostnad. wow, tänkte jag. Så nu blir det till att prenumera på 4- Family Living för endast 129:-.  Ja, nu är det så att jag gillar faktiskt den tidningen också, hihihi. Jag pendlar mellan Family Living, mama, Sköna Hem, Elle och Resident. Allt efter erbjudande så klart!
Men gud så lugnt det är här hemma i kväll när alla sover. Vad skall jag göra? Skall jag väcka Daddy för att mysa ihop oss i soffan till en bra film? Eller skall jag ta en bloggingrunda här på datorn och hälsa på alla er söta bloggare?
Me önskar er en fin kväll alla fina bönor!
KRAM
CC

21 thoughts on “JIPPI, EN MARIMEKKO SKÅL FRÅN IITTALA – GRATIS!

 1. ANNIXEN. says:

  Jg är precis likadan, hoppar på erbjudande efter erbjudande. Kan nog kalla mig för en magasin-knarkare 😉

  Njut av tystnade och en lugnkväll med tidningarna! Kram!

 2. Nicky says:

  hahah jag gör precis likadant!

  Vilken härlig blogg du har. Jag blir så glad varje gång jag är inne här.

  Njut av egentiden!
  kram

 3. Maria - Wikers liv says:

  Åh, jag är PRECIS likadan, när det gäller tidningsprenumerationer! Jag har lyckats prenumerera till mig inte mindre än tre såna där underbara skålar gratis. Familyliving, var en. (kommer snart på posten) Den andra Sköna Hem och den tredje från Damernas, tror jag? Tidningar som man ju faktiskt dessutom gillar! 🙂
  Det är alltid så kul att titta in på din blogg, du är så glad och positiv, och så blir jag så glad när jag ser att du tagit dej tid att kommentera hos mej!
  Ha en fortsatt trevlig kväll, söta du!
  Kram / Maria

 4. Barn & Inredning says:

  Du tar så enormt fina bilder. Vad har du för kamera? Tack för din kommentar,go du e….:) Jag har inget riktigt orangeri. Har gjort om mitt uterum till ett såkallat orangeri. Tänkte göra ett före o efter inlägg om uterummet. Så ska du få se. Från ett ful uterum,där ci aldrig var till ett orangeri vi nu älskar. Hihi…
  Tack för tipset om tidningen….detta får man ju inte missa:)
  Skön kväll på dig,kram

 5. Barn & Inredning says:

  Du tar så enormt fina bilder. Vad har du för kamera? Tack för din kommentar,go du e….:) Jag har inget riktigt orangeri. Har gjort om mitt uterum till ett såkallat orangeri. Tänkte göra ett före o efter inlägg om uterummet. Så ska du få se. Från ett ful uterum,där ci aldrig var till ett orangeri vi nu älskar. Hihi…
  Tack för tipset om tidningen….detta får man ju inte missa:)
  Skön kväll på dig,kram

 6. Barn & Inredning says:

  Du tar så enormt fina bilder. Vad har du för kamera? Tack för din kommentar,go du e….:) Jag har inget riktigt orangeri. Har gjort om mitt uterum till ett såkallat orangeri. Tänkte göra ett före o efter inlägg om uterummet. Så ska du få se. Från ett ful uterum,där ci aldrig var till ett orangeri vi nu älskar. Hihi…
  Tack för tipset om tidningen….detta får man ju inte missa:)
  Skön kväll på dig,kram

 7. Barn & Inredning says:

  Du tar så enormt fina bilder. Vad har du för kamera? Tack för din kommentar,go du e….:) Jag har inget riktigt orangeri. Har gjort om mitt uterum till ett såkallat orangeri. Tänkte göra ett före o efter inlägg om uterummet. Så ska du få se. Från ett ful uterum,där ci aldrig var till ett orangeri vi nu älskar. Hihi…
  Tack för tipset om tidningen….detta får man ju inte missa:)
  Skön kväll på dig,kram

 8. Barn & Inredning says:

  Du tar så enormt fina bilder. Vad har du för kamera? Tack för din kommentar,go du e….:) Jag har inget riktigt orangeri. Har gjort om mitt uterum till ett såkallat orangeri. Tänkte göra ett före o efter inlägg om uterummet. Så ska du få se. Från ett ful uterum,där ci aldrig var till ett orangeri vi nu älskar. Hihi…
  Tack för tipset om tidningen….detta får man ju inte missa:)
  Skön kväll på dig,kram

 9. Barn & Inredning says:

  Du tar så enormt fina bilder. Vad har du för kamera? Tack för din kommentar,go du e….:) Jag har inget riktigt orangeri. Har gjort om mitt uterum till ett såkallat orangeri. Tänkte göra ett före o efter inlägg om uterummet. Så ska du få se. Från ett ful uterum,där ci aldrig var till ett orangeri vi nu älskar. Hihi…
  Tack för tipset om tidningen….detta får man ju inte missa:)
  Skön kväll på dig,kram

 10. Barn & Inredning says:

  Du tar så enormt fina bilder. Vad har du för kamera? Tack för din kommentar,go du e….:) Jag har inget riktigt orangeri. Har gjort om mitt uterum till ett såkallat orangeri. Tänkte göra ett före o efter inlägg om uterummet. Så ska du få se. Från ett ful uterum,där ci aldrig var till ett orangeri vi nu älskar. Hihi…
  Tack för tipset om tidningen….detta får man ju inte missa:)
  Skön kväll på dig,kram

 11. Barn & Inredning says:

  Du tar så enormt fina bilder. Vad har du för kamera? Tack för din kommentar,go du e….:) Jag har inget riktigt orangeri. Har gjort om mitt uterum till ett såkallat orangeri. Tänkte göra ett före o efter inlägg om uterummet. Så ska du få se. Från ett ful uterum,där ci aldrig var till ett orangeri vi nu älskar. Hihi…
  Tack för tipset om tidningen….detta får man ju inte missa:)
  Skön kväll på dig,kram

 12. Barn & Inredning says:

  Du tar så enormt fina bilder. Vad har du för kamera? Tack för din kommentar,go du e….:) Jag har inget riktigt orangeri. Har gjort om mitt uterum till ett såkallat orangeri. Tänkte göra ett före o efter inlägg om uterummet. Så ska du få se. Från ett ful uterum,där ci aldrig var till ett orangeri vi nu älskar. Hihi…
  Tack för tipset om tidningen….detta får man ju inte missa:)
  Skön kväll på dig,kram

 13. Sjöbris o vita ting says:

  Ser så mysigt ut hemma hos er!!! Ett hem helt i min smak. Marimekko skålarna funkar utmärkt som godisskål till mamman:) Trevlig helg!
  Kram

 14. Room of karma says:

  Tack för din fina kommentar, Barn & inredning:)! Jag har en Canon 550D, jag kallar den för min bäste vän. Jag har alltid den med mig:) Men på äpple bilden så har jag använt en Macro objektiv.

  kram CC

 15. Elina says:

  Det är så himla smart ju, jag brukar också göra så där.. och ibland hittar man ju såna där jättefina grejer som man verkligen vill ha!

  Kram Elina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *