Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

JENNIFER ANISTON HAR VÅR RING


Just denna rosa är jag helt förälskad i. Jag har alltid gillat denna bubbelgumms rosa ända sedan jag var barn. Man blir så glad av just denna färg! Tror att det är japanskt äppelträdmen jag kan ha helt fel?!

Tjing!

Idag blev det tydligen den stora städdagen här hemma:). Jag har nämligen en idé skåp i köket som jag sparar en massa ut klipp och visitkort samt en annan massa stuff. För jag har nämligen alltid en massa idéer och projekt på G. Och för att minnas mina idéer så lägger jag dom i lådor eller pärmar. Och då och då så brukar jag rensa ur det skåpet. Och ni kan gissa om jag hittade massa kul idag som jag hade glömt av, hihihi!

 

Vilket underbart träd!

Ett av de ut klipp som jag hittade idag i min städning. Ett gammalt utklipp på snyggingen Jennifer Aniston när hon gråter:( men kolla hennes ring. Wow, vist är den cool! Jag klippt ut denna artikel för ca 2-4 år sedan tror jag det va. För när jag såg den så tänkte jag att när mina små sessor tar studenten så skall jag låta min duktiga guldsmed ”Lena” göra en likadan ring till dom med deras namn på. Vist är det snyggt! Kanske låter jag henne göra en till mig också:)! Det vore ju coolt att alla girlsen i familjen har likadan ring

Nu skall jag hämta mina små sessor i skola/förskola! Och sedan är det brottom hem för att smida lite planer ………….. Hmmmm, det är mycket nu!
KRAM

6 thoughts on “JENNIFER ANISTON HAR VÅR RING

  1. LIFE by TESS says:

    Vilka supersina blommor i rooosa. Så underbart nu med alla knoppar och blommor som slår ut!

    Hoppas du haft en bra dag med dina tjejer.

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *