JAPANSK LYKTA

JAPANSK LYKTA

 

JAPANSK LYKTA

 Pappers stjärnorna kommer från Tindra. 

.

.

.

.

H E J   V Ä N N E R

.

Ok, tänkte bara uppdatera er ang min träning som jag lovade min man att starta vid ett svagt ögonblick i helgen. Japp, jo då det går. Men herre vad jobbigt det är att trampa. Är totalt slut efter redan 10 minuter ……………. Det är inte lätt att komma igång. Men det är riktigt smidigt att ha en tränings redskap i sitt hem. Inget kan man skylla på liksom. Det kan vara både mörkt, kallt och halt ute. Här inne i värmen står den och väntar på mig. Att gå till ett gym tar ju också sin lilla tid. Den tiden slipper man ju också. Så tiden kan man inte häller skylla på vilket jag har gjort dom senaste åren, hihi……… jag ler! Alltså det jag vill säga är att nu kan jag inte skylla på något annat. Det är bara till att träna helt enkelt! Den står faktiskt i vårt stora rum just nu. Nej, det är inte fint men jäkligt skönt. Jag ser på tv och tränar. Det är ju helt ok att träna nu när man kan se på Revenge, Ullared eller nyheterna. Den är också rätt så smidig att köra iväg som tur är. Så på helgerna tänker jag att ja kan ställa undan den, men på vardagen får den står där.

.

Men idag tar jag kort på andra sidan soffan. Där det inte står någon tränings maskin. Som bloggare kan man ju välja det man vill visa och det som man inte vill visa.  Jag har fått många mail och frågor genom åren ang att jag har alltid det så fint hemma hos mig. Men tro mig, jag har det som alla ni andra där ute. Vissa dagar är tvätthögen överfull, damm i trappan och strykhögen är nästan större än tvätthögen. Men jag väljer att inte fota den delen av mitt hem dom dagarna. Men jag gillar att hålla rent och fint. Gillar när det är ordning, så oftast så har vi det så här hemma!

.

JAPANSK LYKTA

.

Min lilla minigran som jag fick med mig under armen förra helgen, då jag var ute och besökte svärfars väns H  stora skog. Denna granen är ner stucken i en vas och sedan i en Japansk Lykta som jag har fått dille på. Jag har Japanska Lyktor lite här och där i vårt hem. Dom finns att köpa här, billiga och super snygga!

I eftermiddag kör jag igång en superfin tävling här på bloggen. Så håll utkik vänner!!

.

.

KRAM

One thought on “JAPANSK LYKTA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *