Japansk lykta

Japansk lykta

 

Japansk lykta

 

Japansk lykta

 

 

.

Hej!

Mörkt och mulet ute. Vitt och ljust inne. Sitter här och läser goa recept ur den nya Allt Om Mat tidningen som kom i brevlådan idag. Det är mysigt att prenumerera på tidningar. Det är ju lite trist att bara få räkningar och reklam i brevlådan annars. Jag älskar matlagning så min absoluta favorit tidning är såklart Allt Om Mat. När det kommer till inredningstidningar så köper jag Bo Bedre, Sköna hem och Residence. Oftast så tycker jag att dom danska tidningarna är bäst. Jag köper ofta inredningsmagasiner när jag är över i Danmark.

.

Just nu så är vi inne i en ganska tråkig period då inget nytt händer känns det som. Vår nyheterna är på väg in men har inte riktigt hunnit fylla upp butikerna. Jag var en sväng i Göteborg i helgen. Men hittade dock inget roligt till hemmet. Handlade bara en massa kläder till tjejerna. Jag letade efter en hylla från bloomingville.  Som jag såg på NK kids. Tyvärr så sålde dom inte dom hyllorna på NK. Utan det var bara rekvisita för deras accessoarer. Så nu blir det till att ta en sväng till Rum 21 i Borås i veckan.

.

.

Nu skall jag ta tag i dagen!

Vi ses

Kram/Carola

tillvisitkort2

9 thoughts on “Japansk lykta

  1. Vegetarians Always Win says:

    Riktigt snyggt och inspirerande. Och så galet långt bort från min egen inredningsstil (bor i hus byggt 1840)

    Love it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *