Jane Köning

 

 

 Dagens: Topp från Hunky Dory, Jeans RaRe, Halsband från danske Jane Kønig.

Tjing raringar!

Jippi, idag har mitt nya fina halsband kommit på posten som jag beställde här om dagen från Jane Köning. Jane König love tags, Jane König är en jewelry designer från Danmark som designar ”kärlek”, hennes halsband med love tags har blivit en favorit runt min hals. Jag älskar smycken som bär på en historia eller har någon form av betydelse. Och detta vackra smycke har min barns initialer. Jag valde det som är fögyllt silver. Halsbanden kan ni beställa HÄR. Jag har förgyllt silver men det finns i både sterling silver, 18 karats guld, rodierat silver och rosaförgyllt silver, bara att välja. Dom finns i olika storlek bla.

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *