JAG HAR DEN SNYGGASTE RINGEN!

En dagens Me: Tröja American Vintage, Byxor Culture, Bälte D&G, Väska Mulberry Alexandra.

Godmorgon Måndagsmorgon!
Hur mår ni dag alla fina bloggisar?
Här är alla uppe påklädda och sitter vid frukostbordet. Och jag känner mig riktigt utvilad denna morgon. Vi har tagit det väldigt lugnt i helgen. Jag var på loppis med bäste Stockholman och fynda världens finaste vas. Den går helt i stil med alla mina fina vasar från BP Home här hemma. Jag skall ta lite pics på den så ni får se. Det bästa med loppisar är att allt är såååå billigt. Jag gav 25:- för denna vas.

Kolla in min nya fina present från bäste vännen Stockholman. Visst är ringen lovely!?! Det är nämligen så satt Stockholman själv har en sådan ring som jag alltid kommenterar när vi ses:)!. Eller ger en kärleksförklaring till, hihi. Så nu när jag fyllde år här om veckan så köpte hon en likadan till mig – vilken lycka! Tack igen Stockholman, det finns bara en som du – Bäst!

Nu måste jag kila över till jobbet!
Önskar er en fin start på veckan med bäste måndagslåten här. Låten jag aldrig kommer att tröttna på:)!
KRAM

16 thoughts on “JAG HAR DEN SNYGGASTE RINGEN!

 1. Brunkullan med Mosipperötter says:

  Väldigt tjusig ring:)
  Snäll vän du har.

  Väskan gick inte heller av för hackor! Gaaah, vad jag skulle vilja ha en sån!
  Kram Susanne

 2. Jenny says:

  Hela outfiten är riktigt tjusig och riiiingen!!! Oooohhh, ahhhh, förstår att du gillar den.
  Kram
  Ps. Tänkte lägga ut lite måltider under dagen på bloggen enligt LCHF.
  Kram

 3. evalevabo says:

  Snygging. Samma bälte har jag. Du ser så smal ut så skippa du allt med bantning. Ser inte ut att behövas alls. Och det kan absolut Inte vara champos fel att du gick upp 0,5 kg hihi. Toker där. Jag tror faktiskt att det är ”bara” att försöka hålla igen med maten och njuta av det man gillar. Typ tallriksmodell ala 70-80 tals modell. Mer grönsaker och fisk, kött..ja du vet. Allt blir såå himla jobbigt annars om man ska behöva hela tiden tänka i olika bantningsbanor…finns så mycket olika varianter så suck phu.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *