JAG ÄR PÅ LUNCH MED JENNY LEEB

Hallå Raringar!
Jag har just varit  på lunch med Jenny Leeb, hihihi. Det är en jätte duktig författare som gör jätte bra böcker. Just nu läser jag Stella & Sebastian. Den är super bra, ett boktips i höstvädret till er söta l äsare idag. Jag älskar mina luncher hemma. En hel timme egentid varje dag. Det är så mysigt att tända ljus och mysa ihop med en bok vid lunchen. Så idag tog jag lite pics på hur min egentid ser ut.
 

Älskar min leopard scarf från HM. Finns nu i sortimentet.

Lax & räk sallad blev det till lunch i dag.
Och lilla jag ”nakenfisen” är ockås med på min lunch date.

Men oj, vad tiden gick fort denna lunch?! Jag måste rusa ut till parken med lilla nakenfisen innan jag går upp till mitt jobb igen. Har några timmar kvar på dagen.
Önskar er allt gott denna måndag!
Stora Kramar
CC

11 thoughts on “JAG ÄR PÅ LUNCH MED JENNY LEEB

 1. Me says:

  Oh my, vad god din lunch ser ut!!! =) Lite annat mot min som bestod av en hård macka =))
  älskar att gå in på din blogg och drömma mig bort en stund.
  Tack förr Du bloggar!!
  Hoppas du har en fin eftermiddag på jobbet

  Kram Fia

 2. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Vilken god lunch! Och så härligt att kunna gå hem och luncha, en hel TIMME. Jag trodde jag hade nära till jobbet… Jag har bara en halvtimmes rast så det ger tyvärr inte så mycket att åka hem, man hinner inte lyxa till det något alls!
  Ha en fin vecka, vännen!
  Kram

 3. Ida says:

  Underbara bilder som alltid här idag också!

  Jag håller med här ovan. Tack för att Du bloggar!!
  Jag går också in här varje dag på din blogg och drömma mig bort en stund från verkligheten.

  Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *