Jag är kass på drinkar, kan ni ge mig lite tips är jag tacksam

Jag är kass på drinkar, kan ni ge mig lite tips är jag tacksam

Jag är kass på drinkar, kan ni ge mig lite tips är jag tacksam

Jag är kass på drinkar, kan ni ge mig lite tips är jag tacksam

Jag var och drack goda drinkar med min stora dotter på Dorsia. Jag drack en drink som hette Micielo, om ni någon gång ska gå till Dorsia i Göteborg så ska ni beställa in denna drink i det lilla glaset ni ser här ovan. Det är en form av Gin Fizz. Den innehåller avocado, passionfruit, orange gin, peach aperitif, lemon juice, creame, soda water och aromatic bitters.

Jag älskar att dricka drinkar men gör aldrig drinkar hemma själv bortsett från den klassiska mojito med olika smaker som med fläder, passionfrukt och klassisk lime. Men det är liksom allt. Det blir alltid vin, cava och champagne.  Men vad ska jag börja? Vad ska jag köpa hem för likörer och annat? Vad finns det för drinkar, var hittar jag goda recept på drinkar? Har ni några bra drinkförslag så får ni gärna dela med er här på bloggen<3

Sköt om er vänner, ses i morgon,

<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *