Iphone 4s eller vänta på en Iphone 5

En dagens vardagsrum. Nu har det flyttat in ännu en glasflaska:) Är storm förtjust i dessa industri flaskorna.
Hellå Fredag!
Hoppar in en liten snabbis denna lata fredag. Jag har suttit iklädd myskläder och talat i telefon halva morgonen med en gammal arbetskolega från Lindex. Det var ett tag sedan vi talades vid så det fick vi ta igen denna morgon:)! Men det är skönt att bara kunna göra det också. Annars så är man alltid på G någon stans och hinner inte sitta i telefonen så länge.

& en dagens nakenfis ligger och värmer sig på fårfällen.

Sitter och planerar årets julklappar i soffan. Barnens julklappar är nästan klara? Och Daddy vet jag inte riktigt vad jag skall köpa till? Och till mig själv så funderar jag på att köpa mig en ny Ipone 4s. Eller skall man vänta på en Ipone 5? När kommer dem? Är det någon där ute som vet.

Nu får jag sätt i gång här hemma. Nu kör vi fredag girls……….
KRAM

12 thoughts on “Iphone 4s eller vänta på en Iphone 5

 1. Livsglitter - en blogg om ljuva ting says:

  Du har det så fint, älskar verkligen det svarta mot det vita! Mums! Har en liten fråga, vill inte låta elak eller nått nu. Men min undran är varför alla bilder är suddiga, eller ja halvskarpa? Hur säger man? Antar att det är meningen att det ska vara så?

  Ha en fin dag, och inget illa menat jag är bara nyfiken i en strut!! <3

 2. Mitas home says:

  Jag har beställt en iphone4S, väntar man på femman så tror jag man kan vänta på sexan också… Hihi.. Det kommer väl alltid en ny! 🙂 Det är som med paddan, fick ettan förra julen, men tvåan kom ju strax efter.. Skulle inte förvåna mig om trean är på gång redan.. ler… Kram Mita

 3. Room of karma says:

  Hej Julia!

  Tack för din kommentar om lilla Nakenfisen:)!
  Rasen är en kinesisk nakenhund! Den är liten på ca 4 kilo. Det är en bra hund om du har allergi mot päsldjur. Och en riktig kelgris:):)!

  kram CC

 4. Pingback: EFVA ATTLING MISS BUTTERFLY | ROOM OF KARMA

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *