IPHONE 5 OCH KARMAS JULIGA SCAMPI

Kom på posten idag. Min nya ”VITA” IPhone 5 . Den är lite längre i modellen (typ en textrad längre) plattare, lättare och snyggare:) Åhhh vad jag älskar Apple saker. Jag har ingen Apple dator men funderar på att köpa en ny dator till våren och då får det nog bli en Apple. Men jag är lite orolig för att den skall vara svår att förstå i programmen mm. Ni som har Apple datorer är ni nöjda?. Rekomenderar ni Apple datorer?.

Tjing!

 Hur mår ni idag alla söta bloggisar?!.

Här är allt bra och vi har lyckats hålla oss friska än så länge, peppar peppar! Hör att det går både inflenser och magsjukor på skolorna och dagis runt om i landet.

Åhhh vilken god mat jag har lagat idag. Om ni ändå kunde vara här och smaka, hihihi. Karmas juliga scampi. Och där till så har jag samlat ihop alla mina bästa julrecept till helgens alla julbak. Ja just det, i helgen skall vi träffa hela tjocka släkten och baka julbröd i lillebrors vedugn. Det är en tradition som vi gör varje jul – så himla mysigt!

 

Julnötterna står på bordet. Det är så himla mysigt att knäcka en nöt lite då och då, för att känna in julen ordentligt:). Älskar min gamla slitna Tine K skål.

 ..

Just nu har vi tisdagsmys, hihihi. Det var något nytt va?!.

Kvällens tisdagsmys meny består av (en touch av julens smaker). Vitlöksstekta scampi kryddade med salt & saffran. Serveras med färskpressad citron saft och stenugnsbakat bröd och ett glas vitt vin. 

KRAM

… 

 Psst! På Spotify idag spelar vi jullåten här. Visst är den trallvänlig och man blir ju bara så glad av denna tokiga lilla låt från Madonna.

..

 

7 thoughts on “IPHONE 5 OCH KARMAS JULIGA SCAMPI

 1. Casaofmia says:

  Åh så gott det ser ut! Jag fick min Iphone5 för två veckor sedan och är så nöjd! Jag står själv och väger mellan en ny Mac bärbar eller en Apple, ska köpa ny nu i dagarna och kan inte bestämma mig, kram

 2. Anna says:

  Snälla snäll kan du ge mig lite mera detaljerad info om hur du tilllagat scampin.
  Funderar på att laga den till min man på måndag då vi har en speciell dag som vi vill fira 🙂

 3. Sofia says:

  Såklart du måste ha en Mac. Den är mycket mer användarvänlig & hänger sig aldrig. Här hemma har vi tre Mac datorer som aldrig krånglar.

  Eftersom du är van vid iPhone & kanske iPad så kommer du kunna hantera datorn utan problem.

  Låt oss höras efter julledigheter så bestämmer vi en tjejdate tycker jag!

  Maten ser mums ut!

  KRam S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *