IOAKU JEWELLERY

 En dagens jag i smycken från By Fanny Ek Ioaku

.

Idag kom ett bud från UPS med världens finaste paket. Jag höll på att smälla av så fin den va. Tänk er ett stort svart paket fylld med dom vackraste smyckena ni kan tänka er. Och när jag öppnade detta lyxiga svarta paket så va smyckena täckta av ett stort vitt och tungt lock där det stod med guldtext By Fanny Ek Ioaku. Att smyckena va vackra såg jag redan på hemsidan när jag klickade hem dom. Men dom är 100 gånger finare i verkligheten. Denna stora guldkedja här, den är så vacker så jag blir knäsvag bokstavligen. Det var längesedan jag hittade ett smycke som jag blev så himla kär i som detta!   Den har en tyngd som gör känslan mycket flått och exklusiv, heeeeeeelt i min smak. Jag beställde även ett annat ur tjusigt halsband och en ring, mer bilder kommer. Men jag var bara tvungen att slänga mig på Canon och fota min nya förälskelse i guld. Och att få ett så fint paket budat till dörren kan ju göra vilken kvinna som helst överlycklig! Så detta är verkligen ett måste till våren tjejer, Den piffar upp vilken blus som helst till att få den rätta elegansen!

.

Ni som följer mig på Instagram har nog läst nyheten som jag och några av mina bloggvänner släppte sent i gårkväll/idag. Det kommer hända mycket roliga saker här på bloggen inom en snar framtid, missa inte det vänner!

.

Vi ses i morgon!

KRAM

One thought on “IOAKU JEWELLERY

  1. Saga says:

    Ska in och kolla. Nyfiken som jag är så vill jag se mer. Risk för att jag vill ha hela butiken. Guldhalsbandet är verkligen snyggt! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *