INTERIOR CHRISTMAS

Interior christmas

 

Interior christmas

 

Interior christmas

 

Interior christmas

 

Interior christmas

Denna löparen fick följa med mig hem från Grafitgrå i helgen b.la …..

.

.

.

T O O D E L O O O O!

.

Mår ni bra vänner?

Här är det vinter och julmys på hög nivå. Jag har redan börjat julpyntat lite smått och beställt hem lite fina julsaker på nätet. Jag fick ett super fint paket på posten igår med lite härliga julsaker som jag skall piffa med här hemma. Allt går ju i perioder. Just nu är det god mat och inredning som gäller för fru Karma, hihi. Under dessa mörka tider så är det levande ljus och saffransbakning som pågår i vår familj. Men när våren kommer så är det mode och kläder igen. Jag gillar höstens goa koftor. Men våren är lite roligare då man syns mer och inte är täckt av en stor varm dunjacka liksom.

.

Igår var jag på en modevisning i vår lilla småstad. Modevisningen var på Mio möbler. Det var en lite annorlunda modevisning då modellerna som visade kläderna från b.la Karin S i vår lilla småstad satt i olika miljöer och visade sina kläder, en salong som gjorde reklam för sitt smink och håruppsättningar mm. Det var ganska roligt och kreativt sätt att visa sina kläder på. Dessvärre så hade jag inte med mig min goda vän Canon igår kväll. Man kan ju inte fota allt man gör och allt man går på för då skulle jag bo bakom kameran hela tiden. Man får välja sina stunder då man är bakom kameran och när man närvara och njuter av nuet full ut. Det är en balans gång att vara en bloggare. Men jag tror att det är viktigt att man kan välja sina stunder då man är en bloggare och då man bara är CC. Och igår var jag bara CC med min vän på modevisning.

.

Nu måste jag rusa till jobbet och vara sköterskan CC, eller som vissa patienter kallar mig syster CC, hihihi.

.

KRAM

2 thoughts on “INTERIOR CHRISTMAS

 1. Therese says:

  Håller med dej, viktigt att vara närvarande men samtidigt så himla kul att föreviga tillfällen.

  Galet fina bilder min vän!

  • roomofkarma says:

   Jag tror att du och jag är ganska lika på många plan! Jag tycker det är viktigt att närvara i nuet och inte bara rusa på som man lätt kan göra. Jag har varit med om lite saker dom senaste månaderna som gör att jag tänker om en hel del när det kommer till livet och hälsan, det är inget man kan ta för givet. Men när saker och ting förändras då tänker man till, vad är viktigast i livet? Vem eller vilka människor är viktiga och riktiga för mig?! Och framför allt vad vill jag lägga min tid och energi på. Jag försöker dela upp det. Jag väljer när jag skall ta med kameran och vara en bloggare. Och för en timme senare delta till 100% i det jag är uppe i. Vill att mina nära och kära skall känna att det är mig CC dom är med och inte en bloggerska om du förstår, Jag har fått en riktigt bra balans på det där tycker jag!! Och jag mår riktigt bra i denna rollen nu! Oj nu blev det ett riktigt långt svar här, hihi. Men jag vet att du förstår vad jag talar om eftersom du är likadan själv har jag förstått!
   Roligt att höra ifrån dig igen (Saknar dig och din blogg vännen) Du är välkommen in hit och skriva till mig!!!!

   Kram CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *