Skål för våren

Skål för våren

 

Skål för våren

Dagens dukade bord.

.

.

.

.

.

Happy Lillördag!

.

Vilket vår väder vi har haft i dag tjejer.

Vädret påverkar verkligen hur jag mår. Idag har jag haft en härlig energi tack vare solen som har lyst hela dagen. Jag har till och med varit ute på en lång promenad och rensat tankarna. Jag kan minnas att jag känner mig så här varje vår. Wow, nu tar vi nya tag. Efter mörkret kommer ljuset liksom.

Idag mötte jag mina älskade skatter med mat från havet, vilket är deras favorit mat. Hela familjens favorit mat faktiskt. När barnen får välja mat själva så blir det ofta krabbklor med hembakta vitlöksbröd. Men idag fanns det inga krabbklor i fiskdisken. Så det fick duga med räkor:).

.

Skål för våren

.

I glasen serverar jag inte vanligt bubbel vatten. Utan det är ett helt fantastiskt gott vatten från solbacka källa.

Min favoritsmak är äpple och barnens favorit är lingon och tranbär. Med detta i glasen så skålar vi in våren hemma hos familjen Karma

.

Skål för våren

 

Ett riktigt bra tips på ett gott vardagsvin har ni här,  tipselitips!

De Bortoli Gewurztraminer Riesling (nr 6403) 

 

Skål för våren

 

Skål för våren

 Vitlöksstekta jätteräkor med dill. Till detta serveras det hembakta baguetter med citronsmör, mums!

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

7 thoughts on “Skål för våren

 1. Anna Smederöd says:

  Vilka fantastiskt fina bilder du har tagit på ”våra” flaskor Carola, så imponerad! Kul att de olika smakerna gillas, den vi sålt mest av är faktiskt havtorn. Synd att det är lite lång till Alingsås, hade gärna suttit ner med er mysiga familj och ätit vitlöksräkor, så gott det ser ut !!!

  • Carola says:

   Du hade varit så välkommen. Har du vägarna förbi så är det bara till att skriva några rader till mig ♥♥♥

   Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *