INSPIRATION TILL MORSDAG?!

Men hur underbart är inte detta fina bord uppdukat?! Fick detta mail från här.
Tjingeling!
Vilken underbar sommar som har öppnats upp för oss. Och tänk så mycket fina sommar fester, grillningar mm som vi har framför oss. Och närmaste så har vi ju morsdag på söndag, ni har väl inte missat det? Då har ni ju chansen att önska er något fint ♥
Här nedan kommer det lite bra tips till dukningen på morsdag. Själva så har vi tänkt att fira morsdag på en restaurang vid en vacker sjö utanför vår lilla småstad. Miljön är ju helt fantastiskt där. Och eftersom vädret också skall bli fint i helgen, så tänkte vi även promenera bort till slottet som ligger strax ovanför restaurnagen.

En riktigt härlig sommardukning – vill bara hoppa in i bilden och sätta mig vid bordet och njuta av den fina dukningen,hihihi.


Vilken härlig idé med att tejpa en text bak på en gammal vitmålad stol. Man kan ju skriva namn på gästerna eller på kalasbarnet det är bara fantasin som sätter gränser.

Att sätta blommor i små smycke askar är ju också ett nytänkande och roligt sätt att dekorera bordet! Passar fint på en tjejkväll.
Morsdags-blommor i vaserna ÄLSKLIG, Foto: Nina Broberg.
Ha en fin sommarkväll!
KRAM

3 thoughts on “INSPIRATION TILL MORSDAG?!

  1. Två Trappor says:

    Gud så underbara, inspirerande bilder! Härliga, härliga sommar… Du visar så mycket fint, men jag har lite problem att komma in på din blogg, det är något script som körs och ofta låser sig min dator så jag måste gå ur. :/ Kanske är det min dator som är knäpp, men ville bara säga det ifall du hört det från någon annan och om du vet vad det kan vara. Vill ju kunna kika in här varje dag! 🙂 Kram till dig

  2. Lena says:

    Jag håller med dig, jag vill också sätta mig vid detta
    härliga bord! Dukningen är helt ljuvlig……
    Vi får hoppas att alla vi mammor får en härlig morsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *