INSPIRATION- Storhöjdsgatan 12

Liten Inspiration till inredning. Kolla in dom snygga korten på väggen. Blir lite sugen på att ta lite coola bilder och rama in hemma hos oss.

Godkväll Lördag!

Vad gör ni alla sötingar i kväll?.

Våra sessor är på fest hos sina söta kusiner och deras gemensamma vänner. Så det är helt tyst i huset i kväll. Men det pågår inte länge till. För festen är strax slut och då kommer dom små liven hem igen.

Som ni nog har förstått så håller jag på att inreder här hemma. Och eftersom jag är frun Allt eller Inget. Så blir det Allt denna gång, hihi! Satt just och sökte på lite inspo och fann då detta hem. Visst är det fint.

 

Kan det vara en DAY Homekudde tro? Apropå DAY Home kuddar. Har ni sett denna snygga vita kudde från DAY Home här. Visst är den ljuvlig?!.

 

..

 ..

Åhhh, älskade Göteborg!

 ..

Alla bilder kommer från Alvhem Mäkleri

Kvällens partylåt spelar vi här. Kom igen katter, det svänger ju. Är det någon mer än jag som är sjukt danssugen när ni hör denna låten?!. Jag kan verkligen inte sitta stilla!!

 ..

 See You!

KRAM

9 thoughts on “INSPIRATION- Storhöjdsgatan 12

  • Carola says:

   Varsågod snygging där! Visst är det enkla snyggast många gånger. Det där är nog billiga Ikea hyllor från början skulle jag tro?!.

   Bamse kramar ♥CC♥

 1. Loppisliv says:

  Ohhhh så fint hem! Härlig tapet i sovrummet och de gråa påslakanen till. Superfin hylla med massor av fina ting på. Snyggelisnyggt 🙂

  Fin kväll!! Kraaaaam Paula

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *