Inredning är min passion

Inredning är min passion

 

Inredning är min passion

.

I vårt nya  hem där väggarna är helt orörda och släta vill jag välja mina tavlor omsorgsfullt och noga. Jag sätter bara upp de tavlor som jag gillar till 100% och här om dagen hittade jag en nya tavla som jag föll för totalt. Det är den svarta konst tavlan ni ser på sidobordet. Tavlan är gjord av Ylva Skarp köpt i butiken här. Talan heter Threesome poster från Ylva Skarp är en vacker målning som Ylva skapat med spretiga penseldrag och endast i svart färg. Målningen är fylld med linjer och tre cirklar och tillsammans bildar de tre figurer. En mycket vacker och ögonfångande konstverk som man kommer att fundera över flera gånger för att se figurerna på olika sätt.

Inredning är min passion

 

Inredning är min passion

 

Inredning är min passion

 

Inredning är min passion

 

Inredning är min passion

 

Inredning är min passion

.

.

.

Tjingeling bloggisar!

.

Frågan är, Hur lång tid tar det att inreda ett helt hem?

Svaret är ett helt liv! Är man som jag intresserad av inredning och gillar att göra om så håller man på hela tiden. Och ännu större intresse blir det när man nyligen har flyttat som vi.  1 mars i år flyttade vi in i detta nybygge som en gång har varit en arbetsförmedling i vår lilla småstad. Alla rummen är mer eller mindre klara (så klara dem kan bli hos mig). Grundstenarna är där i alla fall. Men vårt vardagsrum på nedre plan är en gåta för mig. Det är spännande med hög tak höjd, vi har närmare 5 m. Skall man då jobba med höjden för att förstärka känslan av höjden. Men vad skall vi göra då? Skall vi ha tavlor ända upp? Skall vi ha en ända jätte stor tavla på flera meter ända upp till tak med belysning? Skall vi ha ett hyllsystem som jobbar på höjden eller skall vi bara ha en lång vit avlastningsskåp längst hela väggen och tavlor lutat mot den som här ovan typ? Jag har flera skisser på olika ideer. Ena dagen vill jag si och andra dagen vill jag så. Det mognar för förmodligen med tiden?!. Men det är så att jag är en rätt bestämd kvinna som vet vad jag vill. I de övriga rummen så har det varit kristall klart från första stund vilka möbler och vart dem skall stå.

.

Ha en fortsatt skön söndag vänner!

Kram/Carola

 

 

2 thoughts on “Inredning är min passion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *