Inreda med växter 2.0

 

 

Kolla in detta, snacka om att ta växter till en ny nivå.

Jag älskar stilrent och inte för mycket med färg här hemma det tror jag att ni alla vet vid detta laget. Men något som jag faktiskt saknar ibland är växter. Och då menar jag inte en bukett för det köper jag ganska ofta (då får det vara färg) utan vanliga växter. Men köper man i kruka så tycker jag att det tar plats, dammar och ofta så är det i någon färg som jag inte gillar. Men idag hittade jag Nordic green design, en sida där dom har tagit växter till nivå 2.0. Tänk att kunna få upp växterna på väggen som en mosstavla eller som en mobil rumsavdelare, Dom har till och med en växtvägg med integrerat akvarium, riktig fräckt. Det finns även ett modulsystem där man kan välja mellan växt, mossa, glaskonst, akvarium, tv/monitor, ljud, spegel, dörr eller som öppen modul med hylla.

Jag tar med mig allt detta i min tanke och vill spinna vidare på detta när jag inreder här hemma i framtiden, ser redan min vägg i trappan som en konstgjord regnskog med mossa och ormbunkar.

Gå gärna in på denna sidan och dröm bort, tänk vilken underbar arbetsplats som är omgiven av växter.

Kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *