Inne hos min lilla Docka idag

Inne hos min lilla Docka idag

 

Inne hos min lilla Docka idag

 Kids Leo Poder är en perfekt pläd till barn att sitta på, eller ha som täcke eller varför inte överkast till spjälsängen. Handgjorda plädar i 100% bomull. Storlek; 100×100

Finns nu på REA hos RUTHiga Emma

.

.

.

 Tjingeling 

Idag bloggar vi från litens rum. Vi sitter på pläden och målar mandala tillsammans. Dessa böcker är så himla fina. Det är jätte fina djurbilder, så fina så man nästan skulle kunna dra ut sidorna och göra tavlor utav dem till barnrummet. Jag köpte boken i en liten söt butik i Mölle i somras, men jag har sett att bokhandeln säljer dem också.

.

Hemma hos oss är det alltid buller och bus, konst och skapa verkstad Nu kör vi lite teater bakom sänghimlen också:)

.

Leopard

 

Leopard

 

Inne hos min lilla Docka idag

 

Inredning

 Denna super söta filten med Leopard print finns också för vuxna eller större barn. Den är verkligen super fin!

.

.

Kram/Carola

 

One thought on “Inne hos min lilla Docka idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *