INGET BRA ALLS FAKTISKT!

Hahahah det gäller att vara snabb med kameran ibland:)! Här lyckades jag fånga röken från veken när jag blåste ut detta väldoftande ljus här i kväll. Och det brinner fortfarande längst ut på lilla veken. Visst är bilden cool?:)! Och bilden symboliserar hur jag mår i kväll, tycker jag:)!
Hallå igen!
Grrrrrrrrr, jag mår bara sämre och sämre i min hals. Rösten är helt borta och jag har så ont när jag sväljer så jag tycker det är riktigt otäckt nu! Jag var inne på vårdcentralen tidigare idag men  bakterieodlingen visade negativt. Men eftersom jag har sååå ont när jag sväljer och att det var så långt ner i halsen (struphuvudet) så försökte dom titta ner i halsen med en spegel för att se struphuvudet så att den inte var inflammerad. Men eftersom jag är så sjukt lätt äcklad och kräkrefelxerna var där hela tiden så kunde läkaren inte riktigt se struphuvudet tyvärr. Men han sa att om jag får så svart att svälja så att jag inte kan svälja min saliv så måste jag fort in till ett sjukhus. Eller om jag får svårt att andas. Åhhh herre jag blev riktigt rädd faktiskt. Jag tycker det är svårt att bedömma sådant själv om sig själv!
Men oj vad ont jag har när jag sväljer. Men det går ju mycket förkylningar av olika slag så jag kan ju fått en stor dos av något sådant som har satt sig i halsen. Och det är riktigt jobbigt att inte kunna prata. Jag kan verkligen inte prata. Rösten är helt borta!!!! så jag sitter vid datorn och tycker lite synd om mig själv. Men netshopping kan ju alltid pigga upp mig, eller:)?!
Hur som, jag mår riktigt kass i kväll i alla fall. Och är en aningen oroad över hur ont kan man ha i halsen utan att det är farligt. Svårt att bedöma något sådant tycker jag.
Ha en fin kväll – Alla fina!
KRAM

15 thoughts on “INGET BRA ALLS FAKTISKT!

 1. The House says:

  Men det låter ju inte så kul, jag var nyligen jätteförkyld, blev frisk för ca två veckor sedan. Jag hade ingen röst alls, och kan inte minnas att jag någonsin haft så ont i halsen. jag hade luftrörsinflammation, ögoninfl, öroninfl, fick host medicin och en massa annat skräp med mig hem. Några dagar senare gick det upp i bihålorna och då fick jag äntligen antibiotika, det tog ca fyra dagar innan jag kände mig bättre. Hoppas du slipper det och får penecillin direkt om du behöver. Massor med krya på dig kramar Frida

 2. Tina // Peppar och Vanilj says:

  Stackare 🙁 Själv har jag varit sjuk i flera veckor nu med en influensa som gått över i en svår lugninflamation med allt vad det innebär… Har fått bla kortison och har till på köpet blivit lite svullen i ansiktet… stackars oss sjuklingar 😉 vi får krya på oss! Hoppas att du snart mår bättre så att du får njuta av din fina familj och allt fint mys ni säkert har planerat!

  Kram tina

 3. Anonymous says:

  Hej! Hade exakt samma symptom som dig för ett tag sedan-j ä t t e ont i halsen,kunde knappt svälja och tappade rösten.Efter en titt med spegel i halsen: inflammerat struplock pga magsyra.Fick recept på omaprazol (Losec typ – finns att köpa receptfritt) och det blev mycket bättre på en dag eller två.
  Det skadar nog inte att testa en-två dagar.
  Krya på dig!!
  /Sandra,Malmö

 4. Room of karma says:

  Men tack snälla Sandra från Malmö för ditt tips! Vad glad jag blir av ditt tips. Skall genast kila ner till apoteket i morgon kl 10,00 när dom öppnar:)!

  Tack igen för att du delar med dig!
  kram CC

 5. Anna-Marie says:

  Jösses amalia vilket fin blogg jag hitta här. Jag var inne på fliken barnrum. Vilket fint barnrum måste jag säga! Långt ifrån mina stökiga pojkrum;)

  Krya på dig och hoppas du blir frisk till jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *