INGEN VANLIG DAG

Här har ni en glad och sprallig liten 5-åring idag.

 

 

..

Ingen Vanlig Dag!

 Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? Nä, det är ingen vanlig dag för det är Dockans födelse dag. Hurra hurra hurra!

 Våran älskade älskade lilla Docka fyller 5- år idag. Tänk vad tiden går fort. Jag minns det som igår när vi födde henne en förmiddag. Hela förlossningen var en perfekt förlossning. Allt gick snabbt, bra utan komplikationer. Hon var så liten och redan då en mycket stark personlighet! Våra barn är så olika. Den stora är mamma upp idagen. Och den lilla är pappa upp i dagen. Men tur är det väl att vi har fått en av varje?!:

 

Dessa papperssugrören är ju bara för söta. Finns att köpa på Lagerhaus i Göteborg. Har även dessa sugrör i svart/vitt perfekt till Helloween dukningen.

 

En riktig Dockan tårta. Det är en beställd Schwarzwaldtårta med Hello Kitty oblat/ marsipan lock. Smarrig & söt!

 

Dockans presenthörna idag ♥ Vilken färg tror ni att hon gillar?

 

Det tar tid när Dockan öppnar paket. För hon vill inte förstöra pappret. Utan hon öppnar allt så där sakta och fint så hon kan spara de fina snörerna med omslagspappren.

 ..

Här  har ni den omskrivna lilla hunden. Den bästa presenten någonsin. Och i morgon är det visnings samling på förskolan. Kan det passa mer lägligt som dagen efter den stora 5-års dagen?! Och vad tror ni att hon kommer att visa upp i samlingen, hihihi?!

 ..

Nu sover alla söt i sina sängar utan jag här hemma. Det tog visst på krafterna att öppna presenter och äta tårta även för Daddy?!

KRAM

10 thoughts on “INGEN VANLIG DAG

  1. Rita Mählström says:

    Bara så roligt att ge sina barn det dom önskar sej .Kan tänka mej vad glad Dockan blev med massor av söta presenter i rosa.Härlig tårta.Hoppas att du har haft en skön kväll fina du .Kramar Rita ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *