INGEFÄRA OCH LIME YOGHURTSÅS

 

Godmorgon Bloggisar!

Mår ni bra alla fina?

Här är det bara bra. Lite mycket god mat kanske, hihi. Jag har just fått nys om en jätte god nyhet från Rydbergs och det är deras kalla yogurtsås och här har jag valt min favorit smak ingefära och lime. Jag älskar ingefära. Jag har alltid en färsk ingefära bit i mitt kylskåp. Det går att riva i nyttiga energi drinkar, egna nyttiga ter och framför allt i kyckling grytor som jag oftast gör. Men här är sommarens räddning till våra grillkvällar känner jag. Det är inte alltid man har tid att göra en god sås eller smör till grillningen på fredagskvällen. Då är det enkelt och lätt att bra öppna denna såsen. Ett bra tips!

 

 

Idag avnjuter jag en färsk lax, med grönsaker och en klick sås. Härligt och sommrigt!

 

 

 

Vi ses i eftermiddag!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *