ILVA VITRINSKÅP SHOWASE

Snyggaste vitrinskåp showase från Ilva i Malmö. Finns att klicka hem här.

Todeloooo vänner!

 

Hoppas ni mår bra?!

Jag sitter just nu och googlar runt på lite snygga vitrinskpå. Och hittade ett par fantastiskt snygga vitrin skåp  på Ilva ”Showase”. Men jag kan inte bestämma vilket jag tycker skulle vara finast hemma hos oss. Jag har länge velat ha ett klassiskt, enkelt och en smula stramt vitrinskåp. Och Jippi, här har jag hittat det:)! Tycker nog att svart är coolast men är då rädd för att den kan bli lite för mörk och tung på nogot vis? Eller inte?……

Jamen är det inte fint? Och så klassiskt. Velade länge mellan ett vitt eller ett svar i tankten, och tänkt vad fint det skulle vara till mina interiörer från käraste Tine K och Day Home här hemma.(kanske skulle det vita vara snyggast?) Gillar verkligen den enkla skåpet. Tidlös på något vis. Då återstår bara frågan. När skall vi ta en tripp till Malmö?:)! Och vilken färg?
Nu måste jag sluta och knappa vidare med designen av RofK istället ♥
Ha det bäst tills vi ses igen!
KRAM
Psst! Jag har blivit gråhårig på RofK nu:)! Jag kan bara inte få överskriften, datumet samt kommentarfältet till att blir centrerat på bloggen:( Hur i hela världen gör man??

13 thoughts on “ILVA VITRINSKÅP SHOWASE

 1. Sjöbris o vita ting says:

  Hej!
  Båda är jättesnygga och jag är som dig, velar fram och tillbaka gällande vitt eller svart på vissa saker… Båda kommer platsa bra i ditt fina hem!
  Kram och trevlig helg

 2. MITT VITA HUS says:

  Kolla med Charlotta på oh lovely bloggen, hon kan säkert hjälpa dig (skitgrym på webdesign och har eget företag:) Du men din blogg ryms inte på hela skärmen nu när du fixat, iallafall tien hos mig och så är texterna pixlade i vänsterspalten, bara så du vet;)

  KRAM

  psst, röstar för vitt skåp;)

 3. Isa says:

  Jättefina. Precis vad jag har letat efter. Synd bara att Ilva inte finns norrut. Skulle så gärna vilja se det först på plats innan jag köper det. Hoppas att det löser sig med bloggen för dig snart, tyvärr så kan jag inte hjälpa dig. /Isa

 4. Jenny says:

  Följer dig på bloglovin men har aldrig kommenterat innan.
  Gillar din blogg skarpt. Tack för att du inspirerar.

  Visst är vitrinskåpen snygga.
  När jag såg det svarta första gången på Ilva blev jag tokkär. Så snyggt med de glasade kortsidorna som ger skåpet ett helt annat liv än om de varit täckta.
  Hoppades länge på att skåpet skulle passa här hemma men tyvärr blir det för stort.
  Skåpet är ju ganska högt och för vårt lilla hus blir en så stor möbel för tung.

  Kram/Jenny R
  Tycker den svarta är klart snyggast men undrar om inte den vita känns som ett mer säkert kort.
  Funderar på den lägre varianten här hemma och tänkte sätta lite högre vackra saker ovanpå.

 5. Gamletingretten says:

  Er på jakt etter et slikt skap, men jeg klarer ikke bestemme meg 😀 Er for mange fine å velge mellom! Ha en fin kveld, og helg 😉 klem fra AM

 6. Allt och/eller Inget says:

  Å vad fina, båda två! Det svarta är tufft. Men vitt är ju alltid vitt liksom.
  Gillar att skåpet är rakt och enkelt. Elegant och tjusigt! Lycka till i valet. Kram Linda

 7. Lifestyle by moi says:

  Vad fint du ”uppdaterat” din blogg!!!!!
  Skåpen är fantastiska, skulle gärna ha båda här hemma.

  Ha en härlig helg!

  Kram Lifestyle by moi

 8. Gabriella says:

  Hej!

  Fick en länk hit av Linda (Allt/Inget) om vitrinskåpen, dessa var superfina! Jag är på jakt efter ett vitt, men dock med ”klädda sidor”. Annars precis som de du visar. Att det ska vara så svårt att hitta!?

  Nu när jag hittat hit kikar jag gärna in fler gånger 🙂

  Kram, Gabriella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *