YOU GOT MAIL ”CC”

Oh my, När jag såg denna bild hos Lotta Agaton sent igår kväll så bara jag blev hel kär. Bokstäverna är ju jag ”CC” Fattar ni? Jag måste ju ha dom! Så jag skrev till Lotta Agaton i hopp om att hon sålde dom i sin shop. Men nix, det var bara en bild. Och jo jo inte vilken bild som helst. Utan CC – modet:)

Tjing Alla Sköna Bönor!
Vinner Frölunda idag tror ni? Heja Frölunda by the way.
Ni är bäst alla fina läsare av RofK. Men ikväll har jag nog rört till det ordentligt bland mina mail:)! Jag har fått så många mail den sista tiden från er söta läsare. Det glädjer mig:)! Bli inte besvikna om jag inte svarar. Då kan jag ha rört ihop mailen, eller tryckt bort det av misstag och det har hamnat i papperkorgen osv…. Vad som helst kan hända, det är ju bara ett knapptryck bort:)!
Jag har nog lagt ner 30 min för att hitta en bloggerska som jag helt har tappat bort på mailen, tydligen. Men det jag vill säga med detta inlägg är följande: Svarar jag inte så ställ frågan igen! Jag vill gärna svara på era frågor. Men ibland så rör jag till det som idag. Och snälla ni. När ni mailar mig skriv gärna bloggnamnet också. Det är inte alltid ert namn och bloggnamnet är den samma och det är då det blir rörigt för CC,hihi!
Men jag kan avslöja att jag heter CC som jag brukar skriva under med på både bloggen, mailen och Fb. Annars så skulle det nog bli för rörigt för mig:)
Nu skall jag leta vidare efter den försvunna bloggerskan hos mig, och svara på lite inredningsfrågor som har legat och väntat på svar. Ikväll tar jag dom allihopa, jippi!
 

Ha en looovely kväll!
KRAM

4 thoughts on “YOU GOT MAIL ”CC”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *