IKVÄLL FROSSAR JAG I BÖCKER

Idag har jag dragit fram alla mina Denise Rudbergs böcker igen. I sommar tänker jag ta och läsa dessa böcker en gång till – favorit i repris ♥
Godkväll Måndag!
Vilket väder vi har vänner! Satt ute och läste bok och drack egengjord is te i ca 30 grader värme. Det är så det skall vara, eller hur!
Jag var nere i bokhandeln i helgen och skulle köpa mig en god sommar bok. Men nix, jag hittade ingen som var bra. Så nu har jag varit nere i förrådet och plockat fram mina gamla godingar från bäste Denise Rudberg. Den bästa boken var nog den första boken Väninnan sedan kommer nog Malin & Henrik. Det är den som jag har börjat läsa idag:)!
Men det är ju alltid härligt med en ny sommar bok. Vad skall ni läsa i sommar? Är det någon som har något bra tips på en bra bok?!

Ett stökigt sovrum. Men i kväll tänker jag bara strunta i det och njuta av min bok i stället, hihihi! Kan man göra så?! Jag har det alltid så städat och prydligt omkring mig annars.

Filt kommer från Pia Wallén och kudde House Doctor.

Nu skall jag ta och mysa vidare med min bok! Och njuta av kvällssolen som strålar in i vårt sovrum. Fönstret står helt öppna för att släppa in dom jumna kvällsvindarna – underbart!
Vi ses i morgon!
KRAM

8 thoughts on “IKVÄLL FROSSAR JAG I BÖCKER

 1. Emma - Från min sida sett says:

  ÅH så fint ni har det hemma, jag är SÅ sugen på att köpa filten, har köpt en liten baby filt till den kommande bebisen & den är så fin! Nu får det nog bli den stora också:)

  Hoppas att du har en fin kväll!

  Kram

 2. Alexandra says:

  Hi,hi,du är så gullig,stökigt rum?!jag skulle hemskt gärna vilja ha ditt sovrum just nu.Har levt i en kappsäck i vceckor nu och längtar bara hem till vååårt hem.Men vi har haft det bra ändå och barne har fått erfarenhet av ta lite ansvar osv.Inte lätt med stambyte kan jag säga.Men det blir ju förhoppningsvis fint!Har inte läst något av Denises böcker,är det deckare eller romaner?
  kram!

 3. Anonymous says:

  Hej, du har väl inte missat Rudberg 2 sista böcker,–Ett litet snedsprång och –Två gånger är en vana.De är sååå bra tycker jag, man vill bara läsa mer.Sen kommer det fler -Elegant crime kallar hon denna genre.Dessa måste du ha om du gillar Rudberg.Ha det gott Lena, ps-så snygga byxorna var på .

 4. Det ljuva livet i stan says:

  Denise Rudberg har i många år varit en av mina favoritförfattare också … härlig modern chiclit!!:)

  Tycker inte alls att ditt sovrum är stökigt och i vilket fall som helst så kan man visst strunta i att städa … haha jag är nog the expert på just det!! 🙂

  Kram Frida

 5. Maria- Wikers Liv says:

  Malin och Henrik? Den har jag nog missat… annars har jag läst dem alla… fast inte ungdomsserien. Just nu läser jag ”Två gånger är en vana”
  😉
  Ha en ljuvlig tisdag!
  Kram / Maria

 6. Anna says:

  Denise Ruberg?? Vad skriver hon för typ av böcker.
  Har aldrig läst något av henne. Har jag missat något?

 7. Anonymous says:

  Jag tyckte väldigt mycket om boken ”Niceville” ( av Kathryn Stockett). Läs den! Hälsn Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *