IG TRÄFF PÅ FORSSÉN & ÖBERG

 

 En gårdagens IG träff på Göteborgs Champagne bar  Forssén & Öberg.

 

 

Tjingeling Bloggisar!

Igår hann jag varken med bloggen, Instagram eller Facebook. För jag var fullt upp med att bara njuta av denna otroligt vackra sensommardagen nere i Göteborg. Det var helt otroligt vackert väder igår. Och jag har många bara tips att visa er från gårdagen. Men först ut bjuder jag er på lite mingel bilder från vår riktigt lyckade IG träff!! Jag och min goa vän Laila har ju varit arbetskollegor sedan flera år tillbaka. Så vi har känt varandra långt innan blogg och Instagram världen. Och vi håller fortfarande ihop som Humle och Dumle. Vi bokade en IG träff med två andra vänner Linn som jag tidigare har träffat vid två tillfällen och har haft många långa mycket trevliga samtal i telefonen. Samtalen har dragits ut på timmar, hihi. Men det är en tjej som är varm och go som jag gillar. Hon har hjärtat på rätt plats! Vi tre har ju följt varandra i IG världen. Men för några månader sedan så började jag följa Linns vän som har en fantastisk härlig och levande Instagram. Och jag är totalt såld på hennes ur gulliga hund. Och det var mycket för den hunden som jag började följa henne. Och nu tycket vi att det var på tiden att vi träffades IRL. Eftersom vi bor runt om kring Göteborg så var det helt naturligt. Och det var faktiskt riktigt riktigt mysigt och trevligt! Så denna dagen slutat väldigt sent med en flaska Champagne hemma hos Laila och timmen blev sent! Men nu bjuder jag er på en after shopping på Forsen & Öberg. För vi startade faktiskt dagen med Shopping på NK.

 

 

 

 

 

 

Lite härlig mingelmusik spelades på den lilla lummiga innegården på Forssén & Öberg. Detta är en liten oas mitt i centrala Göteborg.

 

 

 

Här har ni mitt sköna sällskap denna kväll. Närmast sitter super fina Linn vän och instagramvän  (Linnolausson), mitt emot sitter mina vän Laila (Touchmylifte)som ni säkert känner igen. Brevid henne sitter Linns vän och min Instagramvän (JeaBackman).

 

 

 

 

140

 

 

 

Denna mycket fruktiga, blommiga och väldigt goda champagne drack vi denna eftermiddag! Ett tips om ni vill testa någon ny champagne i höst!

Här finner ni denna super mysiga lilla oas.

Kyrkogatan 13
411 15 Göteborg
Ni finner oss på gården!

 

 

KRAM

Posted in Usa

4 thoughts on “IG TRÄFF PÅ FORSSÉN & ÖBERG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *