IDAG GILLAR JAG DAGMAR!

Hej sköna böna!
Nu känns det att hösten är här. Och jag är mer sugen en vanligt på bra tidningar och gott te! Idag var jag och köpte ett jätte gott te smultron & Champagne = mums! Den rekommenderar jag er läsare!

Idag är det en rosa lilja som står på bordet. Jag blir så tok glad av färska snitt blommor. Och i vårt svala svart/vita hem så passar det bra med en färg klick i form av en blomma. Ena dagen är det rosa och andra dagen är det lila osv …

Denna fårpläden från Gotland skulle passa fint till denna stickade jacka från Dagmar nedan!
Det hade varit flått om man matchar sin inredning också, hihih.

” En stickad jacka uppdaterar garderoben” Denna ur snygga och mysiga Jacka kommer från Dagmar.
Som designats av Kristina Tjäder 39 år. Kristina beskriver höst kollektionen – Naturfärger, lång och smal silhuett och hårigt. Kollektionen heter Construct – deconstruct. Dagmar har gått ifrån klassiska plagg och arbetat om detaljer och passformen. Deras höst kollektion är helt ljuvlig!

Nu kommer Daddy hem från jobbet och det jublas som vanligt av sessorna. Här skall det ätas pannkakor med hemma gjord jordgubbssylt = mums!

Önskar er en fin kväll alla fina läsare!
KRAM

36 thoughts on “IDAG GILLAR JAG DAGMAR!

 1. Room of karma says:

  ja, springa var ett bra tips! Vet du va. När jag läste denna kommentar Elina så fick jag den iden att jag skall också ut. Så det gör jag nu. Jag tar en runda jag med:)!

  Tack för tipset
  kram CC

 2. Marie says:

  Hei CC 🙂
  Takk for den koselige kommentaren på bloggen min! Du har virkelig en flott blogg selv!

  Her i Norge har også høsten begynt å titte frem, da er det godt med deilig te og gode pledd 🙂
  Så vakre liljer, friske blomster er det beste som finnes!

  Klem Marie

 3. Lindasdrömmar says:

  Tack för din fina blogg. Och tack för alla dina tips i Stockholm. Jag skall åka dit i morgon och jag har massa ställen jag vill besöka tack vare dig!

  Ha en fin kväll!
  kram

 4. tina says:

  Tack för din kommentar hos mig…blir så glad av den.Jodå…vi gillar samma saker verkar det som =) Och jackan från Dagmar gillas massor av mig med!
  Fin måndagskväll till dej från mej!
  kram

 5. Jennifer says:

  Hello!
  Tack detsamma….gillar verkligen allt det vita i ert hem, och all design :). I love design!!!
  kul att hitta hit!!
  Snygg jacka. Men jag hade sett ut som ett får i den, way to short :).
  Kram/ Jennifer

 6. Maria - Wikers liv says:

  Hej! Har precis läst en del tråkiga kommentarer om dej, hos House of Philia. Det påstås att du härmar henne, vilket jag absolut inte kan förstå. Tanken har inte ens slagit mig, att du skulle gjort det. Någon elak, anonym förstås, säger att Room of Karma är pinsam. Vad tråkigt att det blir så i bloggvärlden. Jag vill bara tala om att din blogg inspirerar mig mycket! Oavsett om den liknar HoP, eller inte 😉 Fortsätt som du gör!
  Och… ja, visst är snittblommmor underbart! :9
  Ha en underbar kväll!
  Kram / Maria

 7. Maria - Wikers liv says:

  Ojojojoj… Jag blir så rörd av dina ord hos mej, så jag får gåshud ;). Tack! Jag blev bara så sur, så jag var tvungen att skriva de där raderna hos HoP. Känns barnsligt, när folk håller på så där. Gick in och läste fler kommentarer och då står det att språket och typsnittet är samma…. Men guuud…. Det finns väl för 17 inte lika många typsnitt som det finns antal bloggar, eller 😉 suck… Skönt att din kväll i alla fall inte blev förstörd p g a detta, för det hade det inte varit värt!
  Ha det fortsatt gott.
  Många uppmuntrande styrkekramar!
  / Maria

 8. emmsan says:

  Hittade nyss hit, vilken underbar blogg & skitsnyggt hem ni har:) Nu måste jag kika vidare, blev superinspirerad! Ha det bra, kram emma

 9. Anonymous says:

  Har tittat in här tidigare men inte lämnat någon kommentar men nu tyckte jag att det var dags: Din blogg är en av mina favoriter och jag hoppas att du fortsätter att blogga för du inspirerar massvis! Kram Linda

 10. Casa bianca di Mia says:

  Va fan nu då!!??
  Vad är det för fel på folk!? Du är bäst darling, så jag hoppas du inte tar åt dig, vad som än pågår!

  Kolla bara alla kommentarer här ovan min! 🙂

  Nu till saken, snyggt med färska blommor på bordet, särskilt de lila! Fårskinn kanske man skulle köpa sig nu innan hösten/vintern.. det ser så mysigt ut!
  Stoooor Kram Mia

 11. HOUSE of ADELA says:

  Söta vän, bry dig inte om elaka kommentarer…det är den svenska avundsjukan som visar sig igen;) Din blogg är FANTASTISK och det vet vi som följt dig länge! Blogga som du vill! Detta får du bara ändå mer nya läsare på!;D

  Tusen kramar!
  Adela

 12. tina says:

  En liten kommentar till från mej….blir så arg och ledsen när man läser dessa elaka kommentarer från människor som inte har nåt bättre för sig än att visa sin avundsjuka på detta sätt. Du har en underbar,inspirerande blogg med din egen stil både i hur du skriver och i ditt sätt att inreda. Du är för mig en stor inspiratör…ta inte åt dig det är de inte värda de som skriver sånt trams!

  Stora kramar!
  tina

 13. some kind of wonderful says:

  Tack!! Vilken urfin kommentar du gav mig !! Blev såå glad!! Jag tycker om din blogg med !

  Ert kök är bara så underbart! (har jag nog skrivit förr men det tål nog det en gång till ; )

  KRAM

 14. Credo says:

  Smultron och champagne it is. Jag ska fråga i min tebutik om de har det eller kan ta hem det för det låter kanongott!!

  Visst har Dagmar snygga kläder. Sofia som är en av systrarna som är grundare av Dagmar är en gammal vän till min syster (som en extrasyster)så jag tycker lite extra om det då jag vet vem som ligger bakom =)

 15. Anonymous says:

  Hej
  Nu har jag hittat till din blogg och måste bara säga att den e super! Helt i min stil med inredningen! Jättefint du har hemma.
  Nu kommer jag absolut att följa din blogg!

 16. Anonymous says:

  Är det ok om jag äter smultron och dricker Champagne istället?! 😉
  Vilken mysig blogg du har.

  Vänliga hälsningar,
  Kristina

 17. Room of karma says:

  Tack alla ni fina bloggare som skriver här ovan!! Jag är såååå ledsen idag så jag har lagt locket på! Jag orkar inte skriva om det som hände på bloggen House of Philia igår och idag! Jag hoppas att ni förstår?! Jag vill inte in i den leken. Utan jag väljer att stå utanför och blogga vidare:)!

  Men jag är såååå tacksam för er fina läsare här ovan och jag vill tacka er en extra gång för era fina ord.

  Kram till er alla fina!

  CC

 18. Lina says:

  Såg nu att HofP har tagit bort alla anonyma kommentarer om din blogg Room of Karma. Så nu kanske du kan släppa det och gå vidare?!

  Förstår att det är svårt att bara skaka av sig av dumma kommenterar men ta åt dig av alla fina bloggare istället.

  Det är så roligt att läsa om barn, tips och inredning och du är så duktig och har bra smak och är dessutom mycket kreativ.

  Lycka till med din fina blogg!

 19. Cattis says:

  Love dina vita golv!!!! Drömmer om att få det i hela huset men hur tusan gör man för att hålla rent hemma. Dammsuger hela dagarna eller 😀

  Kram CC

 20. Room of karma says:

  Hihihihi, Vad rolig du är Cattis. Jo, men jag skall erkänna. Det är rätt mycket dammsuga och skura golv. men det är det värt!! Men jag har vitmålad trappa också. Och är helt omöjligt att hålla rent:)!

  Golvet kommer från Ikea och vi är jätte nöjda med det!

  kram CC

 21. Anonymous says:

  Hej! Vilken fiin blogg Du har!!!

  Jag gillar också dina golv skarpt! 🙂

  Får man fråga vad golvet från IKEA heter? Vi har sk..fula golv i vår kojja och vill ha något nytt! Är det laminatgolv? Var det lätt att lägga, ngt att tänka på…osv ?

  Tack på förhand !/ hälsn Marika

 22. Cattis says:

  Ikea?? jösses ja…
  Jo tack den vitmålade trappen finns numera här också och DEN dammsuger man ju typ everyday precis som min vitgråmålade köksgolv men……
  jag skulle aldrig i livet vilja vara utan det!
  Är det ett tåligt golv det från Ikea, låter ju galet billigt?????
  KRAM!

 23. Anonymous says:

  Du vet att Petra med bloggen House of Philia lever på det här. Hon har skrivit ner min blogg också. Förstår att det är svårt att bara skaka av sig av dumma kommenterar men ta åt dig av alla fina bloggare som gillar dig istället. Det kommer tillbaka till henne en dag!

  Vänliga hälsningar Marianne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *