Idag fotar jag höstmode 2015

Idag fotar jag höstmode 2015

 

Idag fotar jag höstmode 2015

 

074

 

076

 

Idag fotar jag höstmode 2015

 

126

 

221

 

204

Ulltröja från danska One of hittar ni här.
Bas linne hittar ni på HM.
Coola trasiga jeans från Rut & Circle hittar ni här.

.

.

.

.

Tjingeling 

.

Idag har jag haft riktigt rolig då jag har fotat lite höstmode på min stora älskade tjej. Herre vad åren går fort. Det var inte länge sedan hon låg i barnvagnen och helt klädd i rosa:). Och nu handlar vi i samma butik både jag och min tjej. Skillnaden är att jag går gärna i brunt och jordnära färger medans hon går oftast i mörkblått och svart denna hösten, men det varierar! Denna hösten kommer ni se mig i lite mer bränd orange och grönt också.

.

Detta får bli ett litet snabbt inlägg då jag har lite saker att fixa i kväll. Men först så skall jag svara på lite trevliga mail som droppat in under dagen:)

.

Vi ses i morgon!

Kram/Carola

.

2 thoughts on “Idag fotar jag höstmode 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *