Idag erbjuder jag mina läsare rabatt hos Interflora

Idag erbjuder jag mina läsare rabatt hos Interflora

 

 

Idag erbjuder jag mina läsare rabatt hos Interflora

 

Idag erbjuder jag mina läsare rabatt hos Interflora

.

Under det senaste åren har det blivit ännu mer trendigt att inreda hemmet med blommor och gröna växter. 2017 blir inget undantag. Tvärtom, det gröna tar mer plats fast på ett nytt och annorlunda sätt.  Att ha en väldoftande och vacker bukett blommor hemma är alltid inne, oavsett trend. I vår får snittblommorna ta plats på fler ställen än bara i buketter. Vi kommer bland annat att hitta dem i maten, som bordsdekorationer och som stilleben i små vaser. När det gäller färg och form på buketter så kommer vi att se stora, yviga och färgglada buketter. Några blomsorter som känns extra trendiga i vår är anemoner, vaxblomma och tistlar. Som ni ser så har även jag vågat mig på färgstarka blommor som tar plats i vårt hem. 

.

Idag erbjuder jag mina läsare rabatt hos Interflora

.

I fredags plingade det på dörren och där stod ett blomsterbud  med en stor bukett av blommor från Interflora till lilla mig. 😉 . I det stora gröna pappret gömde sig denna stora vackra bukett(över) som heter Vårpastell Stor. En färgstark och underbar bukett som passar till många olika typ av tillfällen. Buketten innehåller rosor, nejlikor, santini, germini och härligt grönt. En riktigt vitaminkick för vårt hem! Tänk så mycket lite färska snittblommor gör för humöret. 🙂

Passa på att skäm bort dig själv och beställ hem färska krispiga snittblommor och fira in att våren är här.

.

Idag kan jag erbjuda er läsare 10% rabatt på alla buketter hos Interflora det gäller från och med idag måndag den 27 mars till och med tisdagen den 28 mars. Koden är roomofkarma

.

Bästa Interflora vad jag gillar er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *